Sådan Connect direkte TV til en computer

March 25

Sådan Connect direkte TV til en computer


Direkte TV er satellit-tv-program udbyder ligner kabel og andre satellit-tv-udbydere. Som de fleste udbydere, de giver dig en boks, der tager videosignaler og konverterer dem til at spille på dit fjernsyn. Direkte tv, i modsætning til kabel-tv, kræver to forbindelser til deres spillere fra parabol. Kun en tilslutning er nødvendig fra boksen til tv'et, selv om, så denne forbindelse kan bringes til en computer i stedet for et TV, så længe computeren er sat op til det.

Instruktioner

1 Køb et skærmkort, der har den type forbindelse, at din direkte tv boks har på det til output. En koaksial tilslutning kan ikke være toppen af ​​den linje forbindelse, men er en standard forbindelsestype, der virker for de fleste TV bokse. Køb et skærmkort, der er beregnet til denne type brug, såsom ATI Alt i Wonder.

2 Åbn din computer sag ved at fjerne skruerne sidedøren på plads. Skub døren ud og find grafikkortet på bagsiden af ​​computeren. Skru kortet fra tilfældet, og træk det lige op. Sæt det nye kort, og skru det på plads. Luk computeren og genstart. Når computeren finder kortet, skal du indsætte driver CD og find cd'en at vælge driveren.

3 Forbind video ud forbindelse fra direkte tv boksen til grafikkortet på computeren. Den direkte tv kan have flere output-forbindelser. Vælg den, der skærmkortet understøtter.

4 Start computeren og køre softwaren til at se fjernsyn, der fulgte med grafikkortet. Du bliver nødt til at vælge indstillinger i softwaren til opsætning visning. Besvare alle spørgsmål om din forbindelse. Du bliver nødt til at tænde din direkte tv boksen og ændre kanalerne med din direkte tv fjernbetjening.


relaterede artikler