Sådan fjernes en trojansk virus fra Norton

August 17

Hvis du nogensinde har haft en virus på din computer, er der en glimrende chance for, at det var en trojansk hest-virus. Trojanske hest infektioner er almindelige, fordi de er skjult inde software, der synes at have en nyttig funktion. Hvis du har Norton Antivirus installeret, dog, er din computer beskyttet mod de fleste typer af trojanske hest virus. Hvis du mener, at din computer er inficeret, fjerne virus fra inden Norton Antivirus.

Instruktioner

1 Højreklik på ikonet Norton Antivirus i nederste højre hjørne af skærmen, og klik på "Åbn Norton Antivirus."

2 Klik på "Scan nu."

3 Klik på "Kør Full System Scan". Denne operation vil scanne alle filer på din computer for at finde og fjerne potentielle trusler. Afhængig af mængden af ​​data på din harddisk, kan dette være en langvarig proces. Efter den første gang din computer er scannet, men det er generelt sikkert at bruge indstillingen Hurtig scanning i stedet for Fuld scanning.

4 Klik på "Opmærksomheden Påkrævet" hvis den blinker rødt. Det betyder, at Norton Antivirus har fundet en infektion på din computer.

5 Klik på drop down menuen ved siden af ​​"Action" for at fortælle Norton Antivirus hvordan man skal reagere på problemet. I de fleste tilfælde skal du vælge "Fix". Klik på "Anvend alle" for at løse problemet.

6 Klik på "Detaljerede resultater" fanen for at se yderligere detaljer om scanningen. Nogle typer af trusler vil automatisk blive slettet af Norton Antivirus uden din indgriben. Detaljerne vil blive vist her.


relaterede artikler