Sådan Scan & Korrekte Defekter i gamle fotos

September 8

Hvis du har en samling af gamle fotografier udskrevet fra film, som du altid har ønsket at rette, redigere eller på anden måde ændre, bruge en scanner til at importere dem på din computers harddisk og oprette en digital version. Talrige gratis online applikationer, såsom FotoFlexer og downloades programmer, såsom Adobes Photoshop, er til rådighed for at genskabe dine billeder til deres oprindelige skønhed eller fastsættelse pletter eller fotografering fejl, som har holdt dig i at vise dem.

Instruktioner

1 Scan dine billeder til computeren i overensstemmelse med scannerens manual. Dette indebærer generelt placere dit billede med forsiden nedad på scannerens seng og enten trykke på knappen "Scan" eller bruger scannerens software til at justere scanningsindstillingerne og aktivere scanneren. Hvis du bruger scanning software, justere indstillingerne til en høj fotografisk kvalitet og fuld farve mode.

2 Gem det scannede billede til den ønskede mappe på harddisken. Husk den mappe, så du nemt finde fotografiet senere.

3 Brug FotoFlexer, en gratis online digitalt billede editor, eller downloade og installere en prøveversion af Adobe Photoshop eller et andet program som det at redigere fotografiet.

4 Brug klon, børste og skamplet fastsættelse værktøjer til at rette ridser, linse nødblus, støv og andre fejl. Disse er rettelser, du vil gøre direkte på problemet område, hvor fotoet. FotoFlexer har skamplet fjernelse værktøjer i sin "Forskøn" fanen; korrekte defekter som dette i Photoshop ved hjælp af helbredende børste og klon værktøj i panelet værktøjer til venstre i programvinduet.

5 Korrekt overeksponering, undereksponering og lysstyrkeniveauer med justering værktøjer. Nogle ældre fotografier falme over tid. Brug justering værktøjer til at udføre farve, kontrast og andre korrektioner for at genskabe et fotografi oprindelige udseende. Disse rettelser anvendes på hele billedet. I FotoFlexer, kan disse værktøjer findes ved at klikke på knappen "Adjust" i "Basis" fanen. Photoshop justeringer kan udføres ved hjælp af "Justeringer" paletten i højre i programvinduet.

6 Gem det korrigerede billede ved at klikke på knappen "Gem" i FotoFlexer eller ved at vælge "Filer> Gem som" fra kontrol menu i Photoshop.