Hvordan åbner jeg en Toshiba Satellite M45-S169

June 13

Hvordan åbner jeg en Toshiba Satellite M45-S169


Bærbare computere er typisk lukkede systemer, som giver lidt støtte til tilpasning eller opgradering. Men med de rigtige værktøjer, kan du nemt åbne din Toshiba Satellite M45-S169 til de fleste af de vigtigste komponenter. Under demontering, sørge for at beholde alle hardware og skruer og bemærk placeringen af ​​komponenter til, når du samler den igen. Nogle dele af computeren er vanskeligere at adskille eller samle end andre. Nogle typiske udskiftninger eller opgraderinger, der kan gøres på M45-S169 omfatter hukommelse, harddisk, processor og optiske drev komponenter.

Instruktioner

1 Placer antistatisk strop på dit håndled.

2 Luk og fjern strømmen til computeren.

3 Vend computeren, så låse op og fjerne batteriet.

4 Fjern de to skruer, der holder harddisken dækslet på nederst til venstre på undersiden af ​​computeren, og løft dækslet væk.

5 Fjern skruen, der fastgør dækslet til hukommelsesmodulet i midten af ​​undersiden af ​​computeren, og løft dækslet væk.

6 Fjern skruen, der fastgør dækslet trådløse kort nederst i midten af ​​undersiden af ​​computeren, og løft dækslet væk.

7 Fjern skruen, der fastgør kølelegemet dækslet til højre for undersiden af ​​computeren, og løft dækslet væk.

8 Fjern skruen, der fastgør det optiske drev i midten af ​​undersiden af ​​computeren, og skub det optiske drev ud fra siden.

9 Vend computeren og åbne låget.

10 Pry op plastikstriben over tastaturet i højre side ved hjælp af en lille, flad skruetrækker eller andre flade værktøj, og slip forsigtigt resten af ​​låsene langs striben og løft den væk.

11 Fjern de to skruer, der var under strimlen lige over tastaturet.

12 Løft toppen af ​​tastaturet lidt, og skub det et par inches op, væk fra touchpad.

13 Afbryd tastatur kablet fra bundkortet og løft tastaturet væk. Du har nu adgang til de vigtigste komponenter i computeren.

TIPS

  • Du kan også fjerne og adskille LCD, men genmontering en LCD-skærm kan være yderst vanskeligt.
  • Altid bære en anti-statisk håndledsstrop, når der arbejdes med elektriske komponenter. Du kan også trykke en metalgenstand for at aflade statisk elektricitet, før håndtering af komponenterne.