Hvordan man laver en projektor skærm med en Shower Curtain

November 12

Med en nøgen væg, et badeforhæng liner, nogle metal øskner og plast kroge, kan du være godt på vej til at se film på en videoprojektor derhjemme. Det bedste er, at du ikke behøver at bruge tusindvis på dollars på en skærm, hvis du følger disse instruktioner om, hvordan man laver en projektor skærm med et bruseforhæng.

Instruktioner

Lav en projektor skærm med en Shower Curtain

1 Fastgør metal grommet til hvert af to hjørner af shower curtain liner. Foringen vil blive hængt fra den ene side, så bøsningerne skal placeres i to hjørner for at tillade foringen at blive hængt fra en vandret side. Sørg for, at øskner er sat mindst 2 inches i foringen for at forhindre at rippe.

2 Mål afstanden mellem de øskner på shower curtain liner og anbringe krogene på den nøgne væg under det nødvendige højde og afstand fra hinanden.

3 Fastgør badeforhæng liner til plast kroge ved at koble de øskner over krogene. Glat så mange rynker som muligt.

TIPS

  • For yderligere at fjerne rynker i foringen, kan du vedhæfte flere to øskner til de nederste to hjørner af badeforhæng liner og fastgør skærmen til væggen med to flere kroge placeret på væggen. Placer krogene på væggen for at placere nok spænding på shower curtain liner til at trække det stramt.

relaterede artikler