Intern Vs. Ekstern harddisk opgradering

June 28

Opgradering af din computer ved at tilføje en anden harddisk er en nem måde at øge lagerplads. Før du foretager dit køb, men du nødt til at beslutte, om din nye drev vil være en intern eller ekstern model. Hver option har sine egne fordele, og du bør overveje dem, før du foretager dit valg.

Vanskelighed

Installation af en intern harddisk er ikke en vanskelig opgave. Alt du skal gøre er at knække åbne din sag, montere drevet, og tilslut et par kabler. Installation af en eksternt drev, er imidlertid en af ​​de nemmeste opgaver, du nogensinde vil udføre på din computer. I de fleste tilfælde, alt hvad du skal gøre er at tilslutte strømforsyningen og tilslut USB-kablet. Din computer vil automatisk finde din nye drev. Mange modeller kommer pre-formateret og klar til øjeblikkelig brug.

Fart

Mens eksterne harddiske er nemme at installere, de er meget langsommere end et internt drev. En USB-forbindelse kan overføre data på omkring 480 megabit per sekund, mens en intern SATA-forbindelse kan nå meget højere hastigheder. Forskellen er især mærkbar, når der beskæftiger sig med store filer, så hvis du planlægger at gøre en masse filoverførsler til din nye drev, en intern model kan være din bedste valg.

overførselsret

En af de største fordele ved et eksternt drev er evnen til at tage det fra sted til sted og slutte den til forskellige pc'er. Hvis du har flere maskiner, kan en enkelt stor eksternt drev tjene til fil backup og ekstern lagring for dem alle, og du kan skifte mellem computere efter behov. Sikre dine antivirus-programmer er opdaterede, men fordi at bytte en inficeret drev mellem computere er en vej, ad hvilken malware spreads.

Usability

Hvis din plan er at bruge din nye drev til opbevaring af filer kun, bekvemmelighed en ekstern model gør det et godt valg. Dog kan den lave USB hastighed gør det vanskeligt at køre programmer fra et eksternt drev, især grafisk-intense spil eller andre programmer, der kræver en masse systemressourcer. Hvis du vil have noget andet end en fil arkiv, skal du vælge et internt drev for de bedste resultater.

Koste

Generelt eksterne drev er dyrere per gigabyte end interne modeller. Eksterne modeller ofte funktionen beskyttelsesskærme og automatiserede backup systemer, og mange kræver en ekstern strømkilde og kabler, som alle øge prisen på drevet. Hvis bekvemmelighed er det værd for dig, et eksternt drev er et godt valg. Hvis budgettet er en bekymring, men så er du sikkert bedst ud med et internt drev.


relaterede artikler