Sådan bruges My Imac indbyggede kamera

June 7

Sådan bruges My Imac indbyggede kamera


iMac-computere leveres med et iSight kamera indbygget i displayet. Kameraets objektiv er synlig som en lille cirkel centreret øverst på skærmen, og en lys angiver, når det er tændt. ISight-kameraet fungerer både som et videokamera og en stadig fotografering kamera og kan anvendes i en række måder med den software, der leveres som en del af OS X.

Instruktioner

1 Tag billeder med din iMac indbyggede kamera med Photo Booth. Åbn Photo Booth fra mappen Programmer ved at dobbeltklikke på ikonet. Et grønt lys vises ved siden af ​​kameralinsen og et billede vil blive vist i menuen Photo Booth. Tag en grundlæggende billede ved at trykke på den røde knap i midten af ​​vinduet. Tag et billede ved hjælp af specielle effekter ved at trykke på knappen "Effects" og vælge fra de forudindstillede indstillinger. Eventuelle billeder taget i Photo Booth vises i "Bruger> Billeder> Photo Booth."

2 Skyd video med iMac s iSight-kamera med Photo Booth ved at vælge ikonet, der ligner en stribe film fra det nederste venstre hjørne af vinduet Photo Booth. For at starte optagelsen, skal du trykke på den røde knap i midten af ​​vinduet. For at stoppe optagelsen, skal du trykke på knappen "Stop" i midten af ​​skærmen. Eventuelle videoer taget i Photo Booth vises i "Bruger> Billeder> Photo Booth."

3 Brug din iMac iSight-kamera og iChat ansøgning til videokonference med andre. Det kræver en MobileMe, AIM, Google Talk eller Jabber-konto. Åbn iChat ved at dobbeltklikke på ikonet i mappen Programmer. Indtast dine kontooplysninger i iChat-vinduet og tryk gjort. På din venneliste vindue, vil du se et grønt ikon kamera. Klik på ikonet for at tænde videokameraet. Dit billede vil blive vist i et vindue på skærmen. Når du begynder at chatte med en anden, vil de se videoen feed. For at slukke kameraet, lukke vinduet ved at trykke på den røde knap i øverste venstre hjørne.


relaterede artikler