Sådan Start din egen online musikbranchen

March 12

Salg musik online har aldrig været nemmere. Med magt moderne hjemmecomputere, næsten alle har evnen til at skabe professionelle sange i deres hjem og gøre dem tilgængelige for offentligheden inden for få minutter. Moderne web content management software gør at oprette en hjemmeside til at fremme din nye musik hurtig og enkel, og med tilføjelsen af ​​e-handel faciliteter, du kan få en ny online-musik forretning op at køre på mindre end en time.

Instruktioner

1 Vælg et navn til din virksomhed, og se om den er tilgængelig som et domænenavn. De fleste domæneregistreringstjenester tillader dig at kontrollere domænenavn tilgængelighed, så brug din favorit navn. Hvis domænet er til rådighed, købe det. Find en web-vært med PHP og MySQL support og købe en konto med det. Følg vejledningen for at oprette domænenavn videresendelse så dit nye domæne links til dit website.

2 Download en content management system som WordPress, Drupal eller Serendipity. Pak download og følge sin ledsager installationsvejledning at uploade til din nye web vært. Dette system giver rammerne for dig at fortælle verden, hvem du er og hvad du har til salg.

3 Sådan Start din egen online musikbranchen

E-handels-websteder såsom PayLoadz vil håndtere salg for dig.

Tilmeld dig med en e-handel system som PayLoadz.com, ClickBank eller ShopSitePro. Følg anvisningerne på deres hjemmeside for at uploade dine musikfiler og oprette "produkter" såsom album eller samlinger. Disse e-handelssystemer vil håndtere betaling og levering af dine sange, og også forhindre simpel fil stjæle.

4 Tilføj en velkomst besked til din hjemmeside ved at åbne afsnittet admin og redigere standard velkommen sende content management software lavet, når du har installeret det. Klik på "Opdater" for at opdatere stillingen. Opret en ny side opkaldt efter dit første album eller indsamling og indtaste nogle oplysninger om det i tekstfeltet.

5 Følg vejledningen på din e-handel site for at skabe en "køb nu" knappen for albummet; og overveje at oprette "Køb nu" knapper til individuelle sange, også. Kopier denne kode og indsæt den i bunden af ​​den nye side, du har gjort. Udgiv den nye side, og du har en del af dit websted, hvor kunderne kan købe dine sange.

TIPS

  • Du kan ændre udseendet og fornemmelsen af ​​din hjemmeside hurtigt og nemt ved hjælp af temaer til din content management software. Ændring af temaet vil gøre dit websted ser mere professionelle, og giver dig mulighed for at tilpasse det til at passe den stil af musik, du sælger. Dette vil til gengæld gøre kunderne mere tilbøjelige til at tjekke dine sange.
  • Denne vejledning opsætter shopfront af din online musik forretning, men ved at skabe stedet og tilbyde sange til salg, du opererer som en enkeltmandsvirksomhed. Nogle stater og lande kræver, at du registrere som selvstændig erhvervsdrivende i skattemæssig henseende, så altid tjekke med de lokale myndigheder.

relaterede artikler