Sådan Bloker en bruger på Myspace

July 6

Myspace er en social networking site af stor størrelsesorden. På grund af det store antal mennesker, der besøger Myspace, er der nogle mennesker kan du ikke ønsker at tale med, og folk vil spam dig eller chikanere dig. Følg disse trin for at blokere folk på Myspace, som du ikke ønsker at have adgang til din profil.

Instruktioner

1 Direkte din webbrowser til at Myspace og logge ind på din konto. Klik på linket "Rediger profil". På næste side skal du klikke på linket "Kontoindstillinger".

2 Vælg "Privacy" link fra navigationen strengen. Afkryds den valgknap, der kun tillader dine venner til at se din profil i "Profil Synlig Med" sektionen. Sørg for, at den boks, der giver brugerne mulighed for at dele eller e-maile dine billeder i Billeder sektion er markeret. Desuden fjerne markeringen i feltet, der giver brugerne under 18 år til at kontakte dig i "Block Brugere efter Alder" sektionen. Dette vil medvirke til at reducere uønsket opmærksomhed. Klik på knappen "Gem alle ændringer".

3 Klik på "Spam" linket fra navigationen strengen. Sørg for at begge felter i afsnittet Meddelelser er markeret. Marker afkrydsningsfeltet, der kræver, at brugerne til at give dit efternavn eller e-mail-adresse og indtaste CAPTCHA kode for at tilføje dig som ven. Sørg for, at resten af ​​kasserne i Venneanmodninger afsnit er markeret. I bemærkningerne afsnit, skal du vælge den indstilling, der kun tillader venner til at kommentere på din blog. I de sidste tre sektioner, vælge de indstillinger, som ikke tillader nogen at sende dig invitationer af nogen art. Klik på knappen "Gem alle ændringer".

4 Vid, at dette vil blokere mest uønsket opmærksomhed eller kommunikation til dig gennem din Myspace-profil. Men hvis du stadig ske at modtage en uønsket kommentar eller en besked, skal du klikke på "User Block" link, der ledsager den uønskede kommunikation for at blokere den pågældende bruger fra nogensinde at kontakte dig igen.


relaterede artikler