Sådan foretages fejlfinding en HP 8500

August 19

Sådan foretages fejlfinding en HP 8500


HP LaserJet 8500 udskriver større mængder af dokumenter, hvilket gør det en god løsning for arbejdsgrupper på et netværk. Fordi flere mennesker er afhængige af printeren for at udføre deres job opgaver, skal eventuelle problemer, der opstår med printeren løses hurtigt. Ved fejlfinding problemerne selv, kan du være i stand til at løse de problemer i løbet af et par minutter - i stedet for at vente flere timer for en tekniker til at reparere printeren.

Instruktioner

Kroniske Papirstop

1 Fjern papiret fra printerens papirbakker. Undersøg papir til skade, og erstatte det med frisk, rent papir.

2 Fan gennem stakken af ​​papir for at se, om det er klistrer sammen. Vend papiret omkring 180 grader, vende stakken og læg den i papirbakken.

3 Tryk papirstakken forsigtigt, men fast, i inputbakken, så den forbliver under fanerne i bakken. Juster papirstyrene, så de rører tilknytning til papiret.

4 Åbn printerens hoveddøren og fjerne tonerkassetten. Læg et niveau på toppen af ​​printeren for at sikre, at det er på en plan overflade. Hvis det ikke er, at placere lille træ blokke eller andre materialer under de forskellige hjørner af printeren gør det niveau. Geninstaller blækpatronen.

5 Hvis papirstop fortsætter, tage printeren til et værksted eller har en tekniker vedligeholde den. Visse indvendige dele kan bæres ud eller forkert installeret.

Bipper Mens Betjening

6 En overspændingsbeskytter eller uafbrudt strømforsyning (UPS) kan ikke giver tilstrækkelig spænding igennem til printeren. HP-printere ikke har indbyggede højttalere og er derfor ude af stand til at gøre nogen bip eller hylende lyde.

Hvis du hører nogen lyde, der kommer fra din printer, er det sandsynligvis tilsluttet en UPS eller overspændingsbeskyttelse. Find printerens netledning. Hvis ledningen er faktisk tilsluttet en overspændingsbeskyttelse eller UPS, kontrollere, at disse elementer fungerer korrekt (blinkende lys, etc.).

7 Tag printeren fra overspændingsbeskytter eller UPS. Sæt netledningen direkte i en stikkontakt. Send et udskriftsjob til printeren for at teste dens ydeevne.

8 Hvis printeren ikke vil udskrive eller udskriver langsomt, tage stikket ud af stikkontakten, og sæt den ind i en anden forretning et andet sted.

9 Hvis printeren fungerer godt sat direkte i en stikkontakt, stoppe med at bruge en overspændingsbeskytter eller UPS med printeren.

TIPS

  • Skub ikke papirstyrene så langt mod tilknytning til papiret, at det buer, da alvorlige papirstop kan medføre.
  • Vær omhyggelig med at røre kun enderne af blækpatronen. Berøring visse dele, såsom fotoreceptor, vil forårsage skader, hvilket resulterer i en dårlig udskriftskvalitet.
  • Undgå at udsætte printerpatronen for direkte sollys. Dæk patronen med et stykke papir for at minimere mængden af ​​sollys det udsættes for.

relaterede artikler