Sådan Set Up en Qwest DSL-modem til en D-Link Broadband Router

June 20

Sådan Set Up en Qwest DSL-modem til en D-Link Broadband Router


For at kunne bruge din Qwest DSL-modem med en D-link bredbåndsrouter, skal du konfigurere routeren som et adgangspunkt. For at gøre dette, ændre flere af routerens avancerede indstillinger via sin web-baseret konfiguration side. Dette lyder måske skræmmende, men kun nogle få valgmuligheder skal ændres.

Instruktioner

1 Sådan Set Up en Qwest DSL-modem til en D-Link Broadband Router

Nummererede Ethernet porte

Tilslut et Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede Ethernet-porte på din D-link router, og sæt den anden ende i en Ethernet-port på computeren.

2 Åbn en webbrowser, og indtast "192.168.0.1" i adresselinjen. Dette bringer dig til login skærmen af ​​D-link router.

3 Indtast brugernavn og adgangskode til en konto med administratorrettigheder privilegier på routeren. Standard administrator konto har brugernavnet "admin" og ingen adgangskode; forlade adgangskode tomt. Hvis du ikke ved, hvad brugernavn og password er, bede den person, der konfigurere routeren.

4 Klik på fanen "Setup" øverst i vinduet, og vælg derefter "Netværksindstillinger" fra panelet til venstre.

5 Indtast "192.168.0.151" i boksen "Router IP-adresse", klik derefter på knappen "Gem indstillinger" øverst i vinduet. Routeren kan nulstille sig selv, når du gemmer indstillingerne. Vent 30 sekunder, og logge ind på routeren, hvis det gør.

6 Gå tilbage til afsnittet "Netværksindstillinger".

7 Indtast "155" i det første felt "DHCP IP-adresse Range". Lad "199" i det andet felt.

8 Fjern markeringen i feltet "Aktiver DHCP server" i afsnittet "DHCP Server Settings" i vinduet. Klik på knappen "Gem indstillinger" igen.

9 Sæt et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på Qwest DSL-modem og sæt den anden ende i en nummereret Ethernet-porten på D-link router. IKKE sæt den ind i "WAN" eller "LAN" port.

TIPS

  • Forskellige modeller af D-link router kan have lidt forskellige konfigurationssider. Gå til link Ressourcer og vælg din router model fra listen for en online version af sin konfigurationsside. På den måde kan du øve disse ændringer uden risiko for at oprette din router forkert.

relaterede artikler