Sådan hentes Yahoo Music Videos

January 11

Yahoo Music tilbyder et omfattende bibliotek af foretrukne og populær musik. Med tusindvis af sange og kunstnere at vælge imellem, er det svært at gå glip af den bedste musik. Med Yahoo Music, er det også muligt at downloade dine foretrukne musikvideoer at se direkte på din computer. Det er gratis at bruge for alle Yahoo medlemmer, og nye videoer er tilføjet dagligt.

Instruktioner

Opret en Yahoo-konto

1 Fortsæt til Yahoo hjemmesiden for at oprette din Yahoo-konto (se Resources nedenfor).

2 Klik på 'Tilmeld dig' knappen for at starte oprettelsen af ​​kontoen.

3 Udfyld alle de påkrævede oplysninger, og vælg derefter en skærm og en adgangskode. Dit valg for et kaldenavn måske allerede blive taget, så overvej et par muligheder.

4 Klik på 'Send' linket for at gøre din konto aktiv.

Download musikvideoer fra Yahoo Music

5 Besøg Yahoo Music webstedet for at begynde din søgning efter musikvideoer (se Resources nedenfor).

6 Log ind på din Yahoo-konto ved at klikke på 'Log ind' linket. Når det er gjort, vil du automatisk blive omdirigeret til Yahoo Music hjemmesiden.

7 Flyt musen hen over de "musikvideoer" menu bar. Dette vil vise en rulleliste med flere søgemuligheder til at finde musikvideoer.

8 Klik på musikvideoen, der bedst passer til dine parametre. For eksempel, kan du downloade de mest populære aktuelle musikvideoer ved at klikke på 'Top 100' menupunkt.

9 Søg efter musikvideoer fra de lister, der vises, og klik på den ene, der matcher din anmodning. Dette vil automatisk downloade videoen i en separat browser for dig at se.

TIPS

  • Tjekke tilbage ofte for at se, hvilke nye videoer er blevet løsladt. I nogle tilfælde, musikvideoer bliver tilgængelige online, før de er tilgængelige via tv eller din yndlingsmusik videokanal.
  • Sørg for at installere den nyeste version af alle dine multimedier. Opgraderinger hjælpe med at forbedre ydeevnen og visuel kvalitet.
  • Hvis du er i behov for hjælp med visse funktioner i Yahoo Music, hoved til Yahoo Hjælp sektion for at få svar (se Resources nedenfor).
  • Hvis du lytter til musik på en offentlig computer, skal du sørge for at logge ud af din Yahoo-konto, og luk din browser, når du er færdig. Hvis du ikke gør det, risikerer du at lade en anden bruger har adgang til din e-mail-konto og andre følsomme oplysninger.
  • Undgå at have flere videoer åbent ad gangen. Mens du nemt kan holde pause en og se den anden, kan den mængde ressourcer, videoer tage hæmme systemets ydeevne.

relaterede artikler