Problemer Registry Fix

July 22

Windows-registreringsdatabasen er en database over filer, der hjælper hardware- og software-applikationer køre problemfrit. Registry problemer er almindelige, men forsøger at løse dem manuelt er kompliceret og potentielt farlige.

Betydning

Nogen forsøger at reparere indskrive filer kan kommer til at slette eller ændre filer, der er nødvendige til computeren. Dette kan betyde, at computeren ikke vil starte op ordentligt, Slet Computer History noter.

Registry Software

Den sikreste måde at reparere registreringsdatabasen problemer er at bruge registreringsdatabasen rengøring software, ifølge Slet Computer History hjemmeside. Disse programmer scanne din computer for fælles registreringsdatabasen fejl, så overflødigt driverfiler og installerede software rester, der er i strid med andre programmer, og slette dem sikkert.

Overvejelser

Brugere, der ønsker at fastsætte registreringsdatabasen problemer selv bør følge detaljerede instruktioner udstedt af en velrenommeret hjemmeside, såsom Microsoft, og bør sikkerhedskopiere deres register som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Dette bør minimere potentielle problemer forårsaget af at forsøge at reparere registreringsdatabasen fejl.


relaterede artikler