Sådan programmeres Computerspil

May 9

Alvorlige gamere ofte drømmer om at gøre deres egne computerspil, men at lære hvordan man programmerer spil kan virke som en skræmmende opgave. Chancer er du vil ikke være i stand til at skabe de frodige tredimensionelle landskaber og komplekse verdener af moderne kommercielle spil, men du kan gøre en grundlæggende computer spil med en lille smule af personlige studium og et par tutorials.

Instruktioner

1 Lær et programmeringssprog. Du kan ikke programmere uden først at lære et sprog. Der er et par populære og nem at bruge formater til at gøre computerspil: Flash, Basic og Java. Disse er ikke den mest state-of-the-art programmeringssprog, men de vil give dig en forståelse af computerspil logik og få dig vant til at arbejde med kode.

2 Start med Basic. Basic er en hovedsagelig gammeldags metode til programmering, der går tilbage til de gamle kommandoprompten dage af MS-DOS, men det gør en stor primer til at lære de grundlæggende elementer i kodning. Hent QBasic (se Resources nedenfor), og læse nogle af de tutorials fra QBasic News at komme i gang.

3 Download Flash. Fra nedenstående link, kan du få en gratis prøveperiode. Denne grafiske interface bruges til mange interaktive web spil og sider. Det er lidt mere kompliceret end Basic, men tilbyder flere muligheder.

4 Lær Javascript. JavaScript er et andet Web sprog, der kan bruges til at lave computerspil. Det er lidt ligesom HTML og kræver ingen særlige programmer til at køre. Du kan finde nogle gode tutorials på links i afsnittet Ressourcer.

5 Tage nogle reelle kurser. Hvis du kan forstå og nyde disse tre grundlæggende former for programmering computerspil, måske en karriere i computerspil programmering være en god idé for dig! Flere og flere teknologiske og handelsmæssige skoler har programmer i computerspil programmering, hvor du kan tjene en grad, mens du lærer avancerede kodning færdigheder.

TIPS

  • Stærk matematik og logiske ræsonnement er meget nyttige, når lære at programmere.
  • Den bedste måde at lære på er gennem praksis. Følg tutorials og skabe et program på egen hånd, selv hvis du bare kopierer kode linje for linje.
  • Kodning kan være forvirrende og frustrerende i starten, men får ikke afskrækket. Det er lidt ligesom at lære matematik: når du begynder at få en fornemmelse for logik, vil det hele begynde at give mening.

relaterede artikler