Hvorfor Forretningsmodel i E-Commerce er relateret til Selling & Køb

October 6

Hvorfor Forretningsmodel i E-Commerce er relateret til Selling & Køb


Den e-handel forretningsmodel er en moderne form for sælger og køber, der bruger internettet som en markedsplads, ifølge hjemmesiden netessence.com. Sælgere liste eller vise deres produkter på hjemmesider. Købere bestille produkter fra hjemmesider og foretage betalinger elektronisk. Levering af digitale produkter såsom software foregår elektronisk via en download-mekanisme. Levering af fysiske produkter, er ved konventionelle distributionsmetoder, såsom post eller kurér.

Selling

E-handel sælgere vise deres produkter på websider, svarende til udstillingsvinduer eller vise enheder i detailforretninger. Modsætning til de fleste detailforretninger, en hjemmeside er åben for erhvervslivet 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Hjemmesiden er også placering-uafhængig; det er ikke afhængig af de lokale kunder, der besøger butikken. Enhver forbruger med en internetforbindelse overalt i verden kan besøge hjemmesiden og bestille produkter, der er omfattet af eventuelle lokale handelsbestemmelser.

Forfremmelse

En fysisk butik bruger reklamer, direct mail, kampagner og andre former for kommunikation til at tiltrække potentielle købere til butikken. Fysiske detailforretninger derefter bruge skærme, kampagner og særlige tilbud i butikken for at tilskynde de besøgende til at købe. E-handel model udnytter både off-line og online marketing teknikker til at tiltrække besøgende til hjemmesiden. Tryk på eller tv-reklamer og direct mail vil indeholde den hjemmeside adresse. Online teknikker såsom banner-reklamer, e-mail marketing og søgemaskineoptimering også bidrage til at opbygge hjemmeside trafik.

Køb

Købere bruger internettet til at finde leverandører af et produkt og sammenligne priser, før de køber. Evnen til at sammenligne priser fra en række forskellige hjemmesider giver købere større udvalg. De behøver ikke at besøge forskellige butikker eller søge efter detailhandlernes priser i avisannoncer, før du foretager et valg. Pris sammenligning websites denne liste forskellige website priser for et produkt gør opgaven med at kontrollere priserne endnu nemmere. Selvom købere kan se produktets fotografier og specifikationer på websider, kan de ikke røre eller undersøge produktet.

Betaling

Købere betale for deres produkt med en sikker digital kassen. Online betalingsmetoder omfatter kredit- og betalingskort, eller overføre penge løsninger såsom PayPal. I modsætning til transaktioner i detailforretninger, kan køberne ikke betale med kontanter eller check. Sælgere oprettet handelsskibe konti med banker eller betaling processorer til at modtage penge. Betalingen processor styrer transaktionen og betaler sælgeren.

Vækst

E-handel og fysiske detailhandel aksjer en lignende forretningsmodel køb og salg. Men e-handel i øjeblikket spiller en lille rolle i detailhandelen økonomi. Ifølge United States Census Bureau, e-handel salg udgjorde kun 4 procent af den samlede amerikanske detailsalg i 2009. Men den årlige vækst i e-handel mellem 2002 og 2009 var 18,1 procent, hvilket er betydeligt højere end de 2,2 procent vækstrate for alle detailsalg.


relaterede artikler