Sådan Put en iMac OS 10.5.2 på en arbejdsgruppe

April 6

Trods forskellige operativsystemer, deling af filer over et netværk mellem Windows og Mac OS X er ikke så svært, forudsat at fildeling er konfigureret korrekt. Selv hvis begge systemer er konfigureret til at dele filer over netværket, skal systemerne være på det samme "Arbejdsgruppe" for at se hinanden på netværket. Opsætning af specifikke Arbejdsgruppe på din Leopard-drevne (Mac OS X 10.5) iMac er ikke så svært.

Instruktioner

1 Åbn "Systemindstillinger" via menuen "Apple". Klik på "Netværk".

2 Vælg "Rediger Steder ..." fra "Locations" drop-down menuen.

3 Vælg standardplaceringen (typisk "Automatisk"), skal du klikke på ikonet gear og vælg "Duplicate placering." En ny placering vil blive vist med "Kopier" vedlagt det. Klik på "Udført". Vælg denne nye placering fra "Location" drop-down menuen. Grunden til dette er nødvendigt, er fordi Workgroup indstillingerne ikke klæber mellem OS X sessioner (genstarter eller log-ins og log-outs).

4 Fremhæv din forbindelse metode i "Netværk" rude præference sidebar (dvs. AirPort eller Ethernet) og klik på "Avanceret ..."

5 Vælg fanebladet "WINS". Vælg din arbejdsgruppe fra "arbejdsgruppe" drop-down menu eller indtaste din arbejdsgruppe navn. Arbejdsgruppenavnet skal være nøjagtig den samme, som det er på Windows. Klik på "OK". Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne.


relaterede artikler