Hvordan laver Gimp One Window

April 6

GIMP, GNU Image Manipulation Program, bruger en multi-vindue-interface som standard. Billedet, værktøjskasse og lag vinduer alle bruge deres egne separate vinduer, der kan fylder dit skrivebord. Hvis du er mere fortrolig med de single-vindue interfaces populære i Photoshop og andre billede-redigering programmer, kan du foretrækker en enkelt-vindue interface. GIMP udviklere indført et enkelt vindue mode i GIMP 2.7. Denne tilstand kombinerer alle GIMP individuelle vinduer i et vindue, og giver dig mulighed for at skifte mellem vinduer tilstande fra menuen i Windows uden at miste din nuværende GIMP session.

Instruktioner

1 Download den nyeste installationsprogram til GIMP 2.7 eller senere; downloade en stabil version af GIMP med single-vindue støtte fra Gimp.org/Downloads hvis GIMP 2.8 er blevet frigivet. Fra datoen for offentliggørelse, den nyeste version af GIMP med single-vindue support er GIMP 2,7, fås i udviklingen mappe på filer siden Sourceforge.net/Projects/Gimp-win.

2 Dobbeltklik på den downloadede GIMP installationsprogrammet og installere det ved at følge vejledningen på skærmen. Installationsprogrammet erstatter din nuværende version af GIMP med den nye version.

3 Klik på "Start", vælg "Alle programmer" og klik på "GIMP 2."

4 Klik på menuen "Windows" i toppen af ​​de vigtigste GNU Image Manipulation Program vindue.

5 Klik på "Single-Window Mode" i menuen i Windows. GIMP skifter til single-vindue mode.

TIPS

  • Deaktiver single-vindue ved at klikke på menuen "Windows" og klikke på "Single-Window Mode" valgmulighed igen for at fjerne markeringen af ​​det.