Sådan Photoshop et puslespil Texture

August 4

Sådan Photoshop et puslespil Texture


Denne tutorial handler om at bruge Adobe Photoshop software til at omdanne dit billede i et puslespil-look-a-like billede. Resultatet er enestående, realistisk, og vil overraske de fleste alle, hvis de ikke vidste billedet var photoshop-ed. For produkt / industrielle designere, kan du bruge denne tutorial til at predesign for din aktuelle puslespil produkt. Photoshop puslespil tekstur effekt instruktioner >>

Instruktioner

1 Start med at åbne et billede, du ønsker forvandle sig til en "mock" puslespil. På toppen Photoshop menulinjen, klik på "Filter". På listen filter, skal du vælge "Texturizer".

2 Sådan Photoshop et puslespil Texture

Vælg "Load Texture" på rullelisten, i de vigtigste texturizer menuen vindue.

3 Sådan Photoshop et puslespil Texture


Valg af "Load Texture" valg vil bringe dig til at gennemse din harddisk, så du kan importere en premade / gemt på forhånd tekstur i det aktuelle Photoshop tekstur vindue.

Så gå til, og klik på din Adobe Photoshop "Textures" mappe på din harddisk. Efter åbning af "Textures" mappe, vil du se at der er mange andre teksturer i øjeblikket ikke indlæst på din Photoshop. Find og vælg en fil kaldet "Puzzle.psd"; puslespillet tekstur. Det burde have været installeret med den originale Photoshop softwaren. Hvis du klikker på filen vil importere puslespillet tekstur til Photoshop. På en side bemærkning: Denne "Textures" mappe er også her, du ville gemme din specialfremstillede og / eller downloades add-on teksturer til Photoshop. Næste gang, hvis du ikke kan finde dine nylavede / downloadede teksturer i Photoshop "Texture" filter, kan du bruge trin 2 og 3 for at indlæse dem.

Hvis du ikke har denne fil, springe til trin 7 for en alternativ metode.

4 Sådan Photoshop et puslespil Texture


Juster dit billede med indstillingerne for at få det resultat, du ønsker at opnå, efter "puslespil tekstur" import. Eksperiment ved hjælp af
"Skalering", "Relief", "Light Direction" i de vigtigste texturizer kontrol vindue. Du har måske til at bruge lidt tid på dette, da der er utallige effekter, du kan få, før du beslutter dig på, at "man" resultat.

5 Sådan Photoshop et puslespil Texture


Dette er en zoom-in syn på en del af "puslespil" i artiklen introduktion billedet, som er det endelige resultat af puslespil linier på billedet for denne tutorial. Du vil bemærke, at en brik bliver bevidst fjernes fra sit slot (Klik for større billede for at se detaljer). Hvis du ønsker at oprettet et stykke som dette, bruge "polygon Lasso" værktøjet og spore kanterne af det stykke, og derefter bruge "Move" værktøjet og træk det stykke til hvor som helst du ønsker det placeret. De "Polygonalt Lasso" og "Flyt" værktøjer er på din værktøjskasse.

6 Sådan Photoshop et puslespil Texture


Du kan oprette billeder som dette med trin 5 instruktioner, for din grafiske arbejde, fx en webside banner / reklame. Gå til trin 8, hvis du har foretaget dit "puslespil" med "Puzzle.psd" texturizer.

7 Gå til Filter> Texture> Mosaik Fliser, hvis du ikke har filen "Puzzle.psd" installeret med den originale Photoshop-program. Brug indstillingerne på "Mosaik Fliser" dialog vindue for at opnå det ønskede resultat. Resultatet ved hjælp af "Mosaik Fliser" for at oprette puslespil tekstur er primitiv og ikke som realistisk at sammenligne til at "Puzzle.psd".

8 Gem din Photoshop "puslespil", før du lukker programmet. Du kan næste bruge puslespillet billede til tapet, postkort / lykønskningskort, webside og sådan.

TIPS

  • Måske bringe din "puslespil" fil til et trykkeri og bede om en udvidelse. Så har trykkeriet udskrive det på en pap, indramme det med glas på toppen og hænge det på væggen. Du kan derefter "imponere" dine venner hævder, at du "samlet", at "puslespil"!

relaterede artikler