Skal jeg nødt til at have en Facebook-side for at få vist billeder på nogen side?

August 25

Skal jeg nødt til at have en Facebook-side for at få vist billeder på nogen side?


Facebook er en af ​​de mest populære hjemmesider i verden. Fordi det bliver brugt til at dele dine personlige oplysninger med udvalgte folk, privatliv er af allerstørste betydning. Facebook har omfattende privatlivsindstillinger som giver dig mulighed for at begrænse synligheden af ​​visse oplysninger og elementer. Men der er et par måder, hvorpå du kan se billeder på en Facebook-side uden at have en side på din egen.

Offentlige Foto Links

For at se en persons Facebook-billeder uden en Facebook-side for din egen, skal du have et link til hans offentlige fotoalbum. Disse links er statiske, men de vises ikke i Internet søgeresultater. Dette link er kun synlig, når ejeren af ​​billederne ser fotoalbum. Derfor, for at se billederne i nogens fotoalbum, du skal sendes et link af ejeren af ​​disse billeder eller nogen, der allerede har dette link.

Profil Billeder

Du behøver ikke en Facebook-side for at se profilen billede af en Facebook-bruger. Mange Facebook-brugere har sider, der vises i Internet søgeresultater eller at have let huskede URL'er. Hvis du kan få adgang til disse links, vil du være i stand til at se, at brugerens profilbillede.

Andre Synlig billeder

Hvis du har adgang til forsiden af ​​en profil via internettet søgeresultater eller den direkte URL, kan du være i stand til at se andre billeder. Afhængigt af, at brugerens specifikke privatlivsindstillinger, kan du være i stand til at se miniaturebilleder vedrørende hans interesser. Desuden nogle brugere har offentligt synlige vennelister. Inden for ven liste, vil du finde de profilbilleder af alle, at brugerens venner. Disse profiler er derefter koblet til, og du vil være i stand til at se en stor version af denne vens profilbillede og andre offentligt tilgængelige oplysninger.

Foto Privacy

Bortset fra statiske links til fotoalbum og profil billeder, der ikke er andre måder at se billeder på en Facebook-side uden at have en Facebook-side på din egen. I virkeligheden, selv om du har en Facebook-side, vil du ikke nødvendigvis være i stand til at se alle de billeder, du ønsker at se. En individuel Facebook-bruger kan justere privatlivets fred for sine egne billeder og fotos, hvor hun er tagget i en række måder: hun kan foretage visse billeder synlige for kun hendes venner, for at vælge venner, eller til sig selv alene.


relaterede artikler