Hvordan at omformatere en computer, der siger nej Hard Drive

May 21

Hvordan at omformatere en computer, der siger nej Hard Drive


Det er svært at vide, hvad de skal gøre, når din harddisk ikke vises. Problemet kan være så simpelt som en løs forbindelse eller det kunne være noget mere kompliceret, såsom en BIOS indstilling. Du bliver nødt til at være villig til at åbne din computer og arbejde med harddisken. Hvis du har åbnet computeren for nylig, især for at skifte harddisk eller andet nærliggende hardware, kunne dette have forårsaget problemet. Ellers kunne det bare være en dårlig harddisk.

Instruktioner

1 Indtast BIOS, når computeren starter ved at trykke på tasten angivet på skærmen for at gøre det. Under "Boot Options" sørg harddisken er valgt, og brug piletasterne til at flytte den til den første position, hvis mere end én harddisk er angivet.

2 Købe eller hente og derefter installere en partition manager. Nogle gratis partition ledere kan findes online (Se Ressourcer.) Bare dobbeltklikke på den downloadede fil for at installere den. Gå til "Programmer" liste i menuen "Start" og vælg det nye program. Den partition manager vil liste alle de drev og partitioner. Se om drevet er opført, og hvis det er du kan arbejde med drevet i Partition Manager ..

3 Vælg det drev ved at klikke på det og se om du kan foretage ændringer. Drevet kan være nødvendigt at være formateret fra med partition krybbe. I den partition manager, kan du klikke på det drev og foretage ændringer, såsom format eller scanne for fejl.

4 Clik på drevet og vælg "Format" fra "Tools" menuen eller højreklik og vælg "Format." Klik på "Anvend" og genstart om nødvendigt at formatere drevet. Hvis du stadig ikke kan se harddisken, så prøv at frakoble og tilslutte drevet.


relaterede artikler