Sådan får du den slettede filer Tilbage i FrostWire

May 22

Sådan får du den slettede filer Tilbage i FrostWire


FrostWire er et peer-to-peer-fildeling program. Softwaren kan du downloade musik og andet indhold direkte fra andre brugere af FrostWire tjeneste. Når du har hentet filerne gemmes i et sæt downloads mappe (du får lov til at sætte placeringen af ​​mappen). Hvis du logger ind på din FrostWire konto og finde de downloads er ikke længere på listen, har du to muligheder for at hente oplysningerne. Den første er at kontrollere downloads mappen for at se, om oplysningerne er her stadig. Hvis ikke, skal du downloade sangene tilbage til FrostWire programmet.

Instruktioner

1 Naviger til din download mappe. Find standardindstillingen ved at klikke på "Start", "Computer", "Dokumenter" og "Downloads" og derefter dobbeltklikke på "FrostWire" mappe. Hvis du har ændret standardindstillingerne, når du installerer FrostWire, downloads mappen er i en anden placering. Hvis filerne er vist her i mappen har du ikke mistet nogen data. FrostWire bare ikke viser dig filer, du allerede har hentet. Men hvis der mangler de filer, du har brug for at fortsætte gendannelsesprocessen.

2 Dobbeltklik på "Papirkurv" ikonet på skrivebordet. Kig gennem indholdet i papirkurven gang displayvinduet belastninger. Hvis du finder filerne, skal du klikke hver enkelt og vælg "Gendan" for at placere filerne tilbage på harddisken.

3 Åbn FrostWire og logge på din konto, hvis du stadig ikke har været i stand til at finde filerne. Indtast navnet på den fil, du vil gendanne ind i "Søg" og derefter klikke på en tilgængelig bruger, der har filen og vælge "Download". Gentag processen med hver fil, du har brug for at komme sig.