Sådan Konverter Quark filer til PDF

June 4

Quark Express er et program, der bruges til at lave professionelle stil layouts at en person med begrænset desktop publishing færdigheder kan bruge. De filer skabt af programmet kaldes PostScript, men brugere skal muligvis konvertere dokumentet til en Portable Document Format (PDF). Dette gør det muligt at dokumentet skal ses lettere på tværs af forskellige computere, fordi et stort flertal af computere i brugte har programmer til at læse eller redigere PDF-filer.

Instruktioner

Ændring Quark filer til Adobe PDF

1 Printeren metode. Start Quark Express. Åbn filen, der skal konverteres. Klik på "File" og derefter "Udskriv". I printerbeskrivelsen interface, vælge den relevante Adobe version installeret på din computer.

2 Vælg printer og klik derefter på OK. Du vil blive bedt om et filnavn. Skriv filnavnet og den ønskede placering PDF skal gemmes i. Gem filen. Udskriv dokumentet til PDF.

3 Eksporten metode. I Quark Express, vælg "Filer" og derefter "Export" og "Layout" som PDF. Standardindstillingen er "Direct til PDF." I dette layout, vil programmet eksportere filen som PDF.

4 I tilfælde af indstillingen bliver "Opret PostScript fil til senere vander« Quark vil skabe en PostScript eksport-fil, der kan omdannes senere til en PDF ved hjælp af Adobe Distiller i tilfælde af yderligere redigeringer.


relaterede artikler