GPS til AutoCAD

March 20

GPS til AutoCAD


Konvertering GPS-data til en AutoCAD-format kan være meget nyttigt for landskab design, byplanlægning og en række andre applikationer. Flere software er tilgængelige, afhængigt af formatet af dine GPS-data.

Funktionalitet

Overvej, hvad andre funktioner vil være nyttigt for dig i en konvertering program. For eksempel, ExpertGPS ikke blot forvandler waypoints eller tracklogs fra din GPS-enhed til en DXF-fil læses af AutoCAD eller andre CAD-programmer, men det giver dig også mulighed for at redigere dine GPS-data i ExpertGPS før konvertere det og eksportere DXF-format-data tilbage til din GPS-modtager.

Kompatibilitet

Før du køber et program, skal du kontrollere, at det er kompatibelt med både din GPS-enhed og din version af AutoCAD. Nogle programmer er mere bredt kompatible end andre. GPS2CAD er en af ​​de mere universelle programmer på markedet, og er kompatibel med de fleste almindelige GPS-modtagere og AutoCAD versioner 2000 gennem 2010. GPS2CAD også gør det muligt at plotte punkter og blokke i 3D, hvilket er nyttigt for terræn-modellering applikationer.

Brugervenlighed

En ekstra ting at overveje er ikke kun programmets muligheder, men hvor nemt det er at lære og bruge dem. En GPS til AutoCAD-konverter med en enkel, brugervenlig grænseflade er GPS / CAD Converter program, der lader dig downloade data fra GPS-modtageren og eksportere den til AutoCAD. GPS / CAD Converter understøtter en lang række filtyper, herunder tekst, SHP, GPX, DXF og Google Earth.


relaterede artikler