Hvordan kan man se Hvis din Dell Dimension 400 Strømforsyning arbejder

March 18

Hvordan kan man se Hvis din Dell Dimension 400 Strømforsyning arbejder


Uden strøm, vil din Dell Dimension 400 ikke længere arbejde. Strømforsyningen er, hvad leverer strøm til alle dele af din computer. Dog kan nogle andre hardwarefejl maske selv som en fiasko strømforsyning. Et par hurtige checks vil hjælpe dig med at afgøre, om strømforsyningen i din Dell Dimension 400 er faktisk arbejder. Ved at kontrollere strømforsyningen først, kan du fjerne enten strømforsyning eller anden hardware som den egentlige årsag til din computers problem.

Instruktioner

1 Udskift netledningen. Du kan bruge ledningen fra din skærm. Dette vil kontrollere, om der er et problem med ledningen eller med strømforsyningen. Med den nye ledning er tilsluttet, skal du trykke på afbryderen for at se, om computeren starter. Hvis den starter med noget problem, så er du nødt til at bestille en ny ledning fra Dell.

2 Gør din Dell Dimension 400 computer tårn, så bagsiden vender mod dig. Sluk computeren og genstarte den. Kontroller, om ventilatoren til strømforsyningen er ved at vende.
Hvis blæseren kører, så er problemet med en anden hardwareenhed. Hvis blæseren ikke tænder, så din strømforsyning er dårlig.

3 Sluk for computeren og tag netledningen.
Vend computeren på siden, så forsiden af ​​computeren vender mod dig, og toppen af ​​tårnet er til venstre.
Træk dækslet låsen og løft dækslet op langs hængsel faner på højre hånd. Når fjernet fra hængslerne, løftes væk fra computeren for at fjerne dækslet helt.

4 Afbryd strømkablerne er tilsluttet harddisken, cd-drev og bundkort. De strømkabler er de store hvide-sluttede kabler.

5 Tilslut netledningen (strømkablet) til strømforsyningen og til stikkontakten og tryk på tænd-knappen på din computer. Hvis strømforsyningen blæseren kører, så strømforsyningen virker. Hvis blæseren ikke kører, behov strømforsyningen skal udskiftes.

TIPS

  • Fjern kablerne til strømforsyningen inde i computeren én ad gangen for at hjælpe med at diagnosticere hvilken stykke hardware svigter, hvis det ikke er strømforsyningen.
  • Afbryd ikke andre kabler, mens inde i computeren. Hvis du gør, at computeren muligvis ikke correctly.Never åbne strømforsyningen selv for at forhindre elektrisk stød.

relaterede artikler