Sådan fjernes Lodrette linjer fra højre side af en computerskærm

March 29

Sådan fjernes Lodrette linjer fra højre side af en computerskærm


Disse irriterende farvede lodrette linjer, der vises på hver side af en computerskærm er normalt forårsaget af en dårlig forbindelse. Forbindelsen ofte kan fastgøres med moderate justeringer af kablet og porte. Imidlertid kan problemet kræver udskiftning af kablet eller det kunne være en indikation af verserende hardwarefejl. Linjer vises på højre side og venstre side af en computerskærm er forårsaget af de samme problemer.

Instruktioner

Sådan fjernes Lodrette linjer fra en computerskærm

1 Jiggle, glatte og stram kablet på monitoren og edb-forbindelser: dette vil løse et problem, hvis det er forårsaget af en løs forbindelse.

2 Kør Windows Update og installere de nyeste skærmkortdrivere. Hvis problemet går væk, det var en driver problem.

3 Afbryd kablet fra skærmen og computeren.

4 Undersøg begge ender af kablet til bøjede eller knækkede ben. Ret de bøjede ben med et lille fladt hoved skruetrækker. Udskift kablet, hvis benene er brudt.

5 Træk kablet lige og løse de kurver i kablet ved at bøje det lige.

6 Tilslut kablet til computeren og skærmen. Hvis problemet går væk, vil det sandsynligvis vende tilbage i fremtiden og indikerer en slidt kabel.

7 Udskift kablet med et andet kabel af samme type. Hvis problemet forsvinder ved at erstatte eller ændre kablet blev det skyldes et defekt kabel.

8 Brug en anden forbindelse kabeltype hvis skærm og computer aksjer anden almindelig forbindelsestype. Nogle grafikkort omfatter mere end én af en enkelt forbindelsestype - bruge den anden port, hvis det er muligt. Monitor kabeltyper inkluderer: VGA, DVI, DisplayPort, HDMI og Thunderbolt. Problemer forårsaget af dårlige havne vil blive løst ved at skifte havnen.

9 Tilslut kablet til en anden skærm og computeren pågældende. Hvis linjerne stadig blive vist, er der et problem med grafikkortet, og det vil være nødvendigt at udskifte for at slippe af displayet fejl.

10 Tilslut skærmen pågældende til en anden computer ved hjælp af det samme kabel. Hvis linjerne stadig blive vist, er der et problem med skærmen, og det vil være nødvendigt at udskifte for at slippe af de lodrette linier.

TIPS

  • Processen i denne artikel virker for enhver computer ved hjælp af en standalone skærm. Lodrette linjer er en større, mere vanskeligt problem at løse på bærbare computere og alt-i-en computere. De lodrette linier er en indikation af en dårlig forbindelse. Justering eller udskiftning af forbindelse kræver adskillelse af bærbare eller alt-i-ét tilfælde, som varierer i proceduren på alle de forskellige bærbare computere og alt-i-en computere. En professionel computer reparation butik kan håndtere udskiftning eller reparation forbindelsen.
  • Opretning forbindelsesindstillingerne stifter og kabel indebærer en risiko for at bryde kablet. Imidlertid er kablet stort set brudt alligevel ved at forlade benene og kabel bøjet til det punkt, de producerer et display fejl.

relaterede artikler