Hvordan ændrer jeg Microsoft SQL Records Med Microsoft Excel 2007?

May 12

Microsoft Excel 2007 er et regnearksprogram bruges til at lagre og ændre data i et tabelformat, der består af rækker og kolonner. Programmet indgår som en del af de fleste versioner af Microsoft Office produktivitet suite. Det giver en bekvem miljø at rette type data, der kan lagres på denne måde, herunder oplysninger indeholdt i en database. Structured Query Language (SQL) er et sprog, der bruges til at kommunikere med databaser, der gemmer poster i et Excel-kompatibelt format. Det er muligt at importere data fra en SQL Server-database til Excel, derefter redigere disse data.

Instruktioner

1 Start Microsoft Excel.

2 Klik på "Data" fanen øverst på skærmen, klik på "Fra andre kilder" knappen og vælg "Fra SQL Server" valgmulighed.

3 Skriv navnet på din server i feltet ved siden af ​​"Server Name" og derefter skrive dit brugernavn og adgangskode i de respektive felter. Klik på knappen "Næste". Hvis din database understøtter det, kan du også vælge at udnytte Windows-godkendelse i stedet for at indtaste dit brugernavn og password.

4 Klik på drop-down menuen øverst i vinduet for at vælge din database, så vælg den tabel, du vil ændre på listen i midten af ​​skærmen. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

5 Klik på knappen "Udfør". Dette åbner en "Importer data" dialogboksen. Du kan klikke på "OK" på dette vindue for at starte importen, eller du kan klikke på knappen "Rediger Query", hvis du ønsker at tilføje din egen forespørgsel til import af dine data.

6 Klik på en celle i regnearket at ændre de data, den indeholder, ligesom du ville gøre med enhver anden Excel-regneark.

TIPS

  • Hvis du ønsker at bruge en brugerdefineret SQL SELECT-sætning for at få data fra din SQL database, men er bekendt med syntaksen, konsultere en SQL tutorial (se Resources).

relaterede artikler