Sådan læses en 8 GB SD-kort

May 15

Sådan læses en 8 GB SD-kort


SD-kort er en populær form for lagerenhed, der typisk bruges i digitale kameraer og videokameraer, GPS-enheder og endda mobiltelefoner. Den kompakte størrelse og store lagerkapacitet af SD kort har øget deres popularitet, og mange computere indeholder nu en indbygget kortlæser, kan læse SD-kort indsat direkte i computeren. Hvis din computer ikke har en kortlæser, kan en USB-kortlæser være tilsluttet computeren for at læse indholdet af SD-kortet.

Instruktioner

1 Indsæt SD-kortet direkte ind i SD kortlæser på din computer. Efter et kort øjeblik, vil SD-kortet vises under afsnittet "Computer" eller flytbare enheder "Denne Computer", afhængigt af din version af Windows. Dobbeltklik på kortet for at se indholdet. De mapper på SD-kortet vil fungere på nøjagtig samme måde som enhver anden mappe på din computer.

2 Tilslut en USB SD-kortlæser til din computer, skal din computer ikke har en SD-kortlæser indbygget. Ved tilslutning for første gang, vil computeren genkender enheden, og automatisk installere driverne. En status boble i nederste højre hjørne af skærmen vil blive vist, hvilket indikerer, at anordningen er installeret korrekt. Når enheden er installeret, skal du indsætte SD-kortet i USB SD-kortlæser, og få adgang til dens indhold fra "Computer" eller "Denne Computer", afhængigt af din version af Windows.

3 Indsæt SD-kortet i enheden, der blev brugt til at oprette filerne på den, såsom et digitalt kamera eller videokamera. Slut enheden til computeren med USB-kablet, der fulgte med enheden. Klik på "Importer Brug af Windows", når dialogboksen vises at tvinge Windows til automatisk at gemme indholdet af SD-kortet til computeren. Filerne kan derefter ses fra den mappe, som de blev reddet - ofte "Dokumenter" mappe.


relaterede artikler