Sådan får du en Facebook-Layout Uden Firefox

March 13

Sådan får du en Facebook-Layout Uden Firefox


Firefox 'Greasemonkey forlængelse tillader nem installation af en bred vifte af scripts til at tilpasse din internetbrowser. Med en plug-in fra PageRage layout skaberen for Facebook, kan du vælge en unik baggrund for Facebook browsing selvom den baggrund ikke ændrer, hvordan andre mennesker se din Facebook-profil. Selv om mange browserudvidelser er udelukkende beregnet til browseren Firefox, PageRage er kompatibelt med Microsoft Internet Explorer og Google Chrome, så godt.

Instruktioner

1 Besøg PageRage hjemmeside (pagerage.com).

2 Klik på fanen "Install Plug-In" til automatisk at hente browseren klienten.

3 Dobbeltklik på "PageRageSetup.exe" fil. Klik på "Næste" og følg vejledningen på skærmen for at installere PageRage plug-in. Klienten vil blive tilføjet til uanset hvilken browser du brugte til at få adgang til hjemmesiden.

4 Klik på "Klik her for at deltage" linket. Opret et brugernavn og en adgangskode for webstedet og klikke på "Opret min konto" knappen. Sitet vil sende dig en e-mail med en bekræftelseskode. Klik på dette link for at aktivere din konto.

5 Luk og genstart din browser.

6 Besøg PageRage hjemmeside og gennemse de tilgængelige layouts. Du kan vælge en kategori eller søge efter et bestemt tema. Klik på "Vælg", når du har fundet det layout, du vil bruge. Den PageRage plug-in vil aktivere temaet.

7 Log ind på din Facebook-konto for at se det nye layout til din profil.


relaterede artikler