Hvordan skal tjekkes My Email konto på Netzero meddelelsescenter

March 22

Hvordan skal tjekkes My Email konto på Netzero meddelelsescenter


NetZero meddelelsescenter giver en måde at administrere din e-mail og se dine kontakter, hvis du ikke har adgang til din NetZero software. Du kan få adgang til portalen fra de fleste webbrowsere til at sende og modtage e-mail, ændre dine kontoindstillinger og se personligt indhold, der opfylder dine præferencer. Sitet giver en hurtig måde at tjekke for indgående meddelelser og udsigt vedhæftede filer, og også viser alle e-mail-mapper, du oprettede i NetZero softwaren.

Instruktioner

1 Åbn din computers webbrowser og gå til webmail.netzero.net adgang NetZero budskab Center. Skriv dit brugernavn og password under "Log ind på din NetZero Message Center", og derefter klikke på "Log ind".

2 Klik på "Tjek post" -knappen på Message Centers "Home" fanen for at tjekke for nye meddelelser og til at vise din indbakke. Klik på en af ​​de meddelelser, der er nævnt for at se e-mail indhold.

3 Klik på "Sendt" i venstre rude for at se de beskeder, du har sendt i fortiden eller "Udkast" for at se meddelelser, du i øjeblikket skriver. Klik på "Junk Mail" for at se eventuelle meddelelser fanget af spamfilteret eller "Trash" for at se slettede beskeder. Hvis du har oprettet brugerdefinerede e-mapper, skal du klikke på en mappe navn i venstre rude for at se beskederne, den indeholder. Klik på en besked emnelinje at se den komplette version af et e-mail i disse mapper.

4 Klik på "Log ud" linket i øverste højre hjørne af siden, når du er færdig.

TIPS

  • Hvis du abonnerer på en af ​​NetZero premium e-mail tjenester, vil du også se e-mail i din indbakke, der kommer fra andre tilknyttede eksterne konti.

relaterede artikler