Sådan kører en Internet Radio Station

July 31

Mens traditionelle AM ​​/ FM-radiostationer kæmper for at overleve i meget konkurrenceprægede verden af ​​radio- og tv-dagens, internetradiostationer fortsætte med at blomstre. Med teknologi, der er både økonomisk overkommelige og let at opnå, nutidens netto-kyndige borgere nedbryde nye barrierer hverdag og kører enten internetradiostationer eller talkshows. Men du har brug for mere end teknisk know-how til at lykkes i Internet radio.

Instruktioner

1 Bestem din format. Måske du ønsker at tilbyde en vifte af programmering eller ophold inden for en bestemt genre, såsom sport eller politik. Enten mulighed er brugbar, men du har brug for at bestemme, hvad publikum du håber at nå. Med en glubende appetit for information, Internet-brugere er nogle af de mest loyale publikum for information-programmering.

2 Vis din ekspertise. Nu hvor du har bestemt din format, bringe på entusiastiske eksperter inden uanset felt, du har besluttet at præsentere. Husk på, at mange gange Internet lyttere er multi-tasking, og du ikke ønsker dit program til lige blevet baggrundsstøj. En vidende, entusiastisk vært vil holde dine lyttere interesseret og kommer tilbage efter mere.

3 Mind din tidsplan. Bare fordi det er internettet betyder ikke, at du skal ignorere tidsfaktorer. Hold dit program bevægende og til tiden. Hvis du er en en-times show, holde det til en time! FCC vil ikke pleje, men dine lyttere gerne til budgettet deres tid og gå over tidsplanen kan være irriterende og vise en mangel på respekt for dine lyttere 'tid. Du bør overveje at have en producent for hvert show, som kan hjælpe værten (r) med opholder sig på tid og tager rettidige pauser.

4 Få teknisk. Du behøver ikke at investere i en stor billet blanding bord for at komme i luften. Du kan bruge relativt billigt udstyr til at starte ud som en Flip Jack, der løber $ 300-500 og vil tillade flere brugere at blive tilsluttet via mikrofon eller headset / mikrofon. Du kan også tilslutte en direkte udsendelse i løbet af mobiltelefon ved hjælp af en flip-stik. En stor ressource for at finde podcast / broadcast udstyr er Broadcast Supply lager.

5 Lev udsendelsen liv. Nu skal du aflevere dit program til dine lyttere. Der er mange muligheder. Ved hjælp af nogle podcast basics du kan henvende sig til hosting systemer som Podomatic eller iTunes, hvis du ønsker at tilbyde dit program via podcast. Hvis du ønsker at gå live, kan du kontrakt med en internet broadcast partner som All In Broadcasting, som har den teknologi og ekspertise til at sende dit show levende. Forvente at skulle betale $ 40-60 per show for deres service, afhængigt af længden af ​​dit show.

6 Tilbud replay gange. Tredje parts muligheder kan omfatte tilbyde dine lyttere et link for at høre en gentagelse af programmet. Den replay kan hostes af en tredjepart stikkontakt gør det muligt for lytteren at tune ind i dine shows på deres bekvemmelighed ved hjælp af deres computers medieafspiller.

7 Vært det på din egen hjemmeside. Din hjemmeside naturligvis skal tjene som den primære kilde til information med links til bor / podcast / replay af dine shows, og din stationens programflade.


relaterede artikler