Hvorfor har mine Browsere omdirigerer til andre steder?

May 7

Hvis du opdager, at din web browser omdirigere dig til websteder, du ikke har bedt, det er som regel resultat af programmer, der har fundet vej til din computer uden din tilladelse. Disse programmer ændre din browsers indstillinger i baggrunden, nogle gange endda ændre computerens indstillinger i registreringsdatabasen så godt. Når du ved, hvad disse programmer er, vil du være bedre forberedt til at fjerne dem fra dit system og gendanne din browser til normal funktionalitet.

Malware

Malware er den primære årsag til browser omdirigeringer. Når du indtaster en URL i en browser adresselinje, browseren oversætter URL i en numerisk kode og derefter anmoder den tilsvarende HTML-dokument fra en server. Denne streng af specialtegn kaldes en Uniform Resource Identifier, og det er unikt. Hvis du bliver dirigeret til en anden hjemmeside, sandsynligheden er høj, at et andet program forstyrrer din webbrowser.

Den Motive

Malware skabere kan oprette deres vira at irritere, men det primære motiv er faktisk økonomisk. Hvis du var rettet til en mærkelig hjemmeside, chancerne er gode, at det var fyldt med blå links. Disse links er ofte sponsorerede links, og forfatterne af malware kan modtage økonomisk kompensation, hver gang du klikker på en af ​​dem. Ved at inficere hundredvis eller endda tusindvis af computere, de håber at tjene store summer fra uforsigtige surfere.

Eksempler

Morwill Search er en webbrowser hijacker, der kan ændre din browsers indstillinger, så din hjemmeside er indstillet til en række andre smittede websider. Derfra kan programmet indsamle oplysninger om dine vaner, som du bruger på internettet. CoolWebSearch er en flykaprer, der også kan ændre din hjemmeside. I dette tilfælde, vil du opleve, at din hjemmeside er blevet ændret til en søgemaskine. Alle resultater, som du modtager fra denne webside vil blive sponsoreret resultater. Ved at klikke dem vil tjene softwarens skabere penge.

Malware Removal

Browser flykaprere kan typisk fjernes ved up-to-date anti-virus programmer. Det anbefales at udføre en boot scanning hvis det er muligt. Denne type scanning gennemsøger harddisken for malware, før styresystemet er indlæst. Dette fratager den skadelige software af en mulighed for at forsvare sig. Der er mange gratis anti-malware-programmer, såsom Malwarebytes og SpyBot: Search and Destroy, som du kan bruge til at skille dig af disse flykaprere så godt.


relaterede artikler