Sådan Skriv Dialog om en Microsoft Powerpoint

August 6

Sådan Skriv Dialog om en Microsoft Powerpoint


Microsofts PowerPoint program bruges til at foretage og vise præsentationer. En del af Microsoft Office-pakken af ​​applikationer, PowerPoint kan du lave et slideshow bruge ord, billeder, lyd og video til at gøre præsentationer, såsom til et forretningsmøde med en ny investor, eller til et klasseværelse fuld af studerende under en forelæsning. Hvis du vil have din præsentation til at vise teksten i en dialog for at illustrere to mennesker, der har en samtale, kan du nemt gøre dette med PowerPoint.

Instruktioner

1 Klik på "Indsæt" -fanen øverst i PowerPoint Vindue, og klik derefter på "Tekstboks" i "Tekst" gruppe.

2 Klik i præsentationen, og træk musen for at gøre en tekstboks, indtil det er den størrelse, du ønsker at indeholde ord dialogen.

3 Klik inde i tekstboksen du lige har oprettet. Skriv de ord, du ønsker dialogen til at sige. Du kunne indlede en linje af dialog med navnet på en person, som "Frank: Hej," og derefter ramte afkastet tasten på tastaturet, og derefter skrive "Bill:? Hvordan har du det"

4 Klik på en dimensionering håndtag på tekstfeltet, hvis du beslutter dig for at gøre det større eller mindre, og derefter trække den til at ændre størrelsen på boksen. Tryk på "Control" tasten og hold den, mens du trækker for at holde tekstfeltet centreret mens ændre dens størrelse. Tryk på "Shift" tasten og hold den, mens du trækker dimensionering håndtag at holde tekstfeltet i forhold som du ændrer dets størrelse. Tryk og hold "Control" tasten og "Shift" nede samtidigt, mens du trækker dimensionering håndtag at holde tekstfeltet centreret mens ændre dens størrelse proportionalt.


relaterede artikler