Sådan Juster Aspect Ratio i Windows Media Player

November 19

Sådan Juster Aspect Ratio i Windows Media Player


Et billede eller en video størrelsesforhold refererer til forholdet mellem bredde og højde af rammen, målt i pixels. Der er to standard formatforhold til billeder og videoer: 4: 3 og 16: 9. Med andre ord, for hver fire horisontale pixels, der er tre lodrette pixel; eller, 16 pixels bredt med 9 pixel høje. Disse er også kendt som fuld skærm og wide-screen-forhold, hhv. Du kan justere billedformatet i Windows Media Player til enten; Men bemærk venligst, at fuld skærm (4: 3) videoer er beskåret - hvilket betyder at du vil miste en betydelig mængde af videodata.

Instruktioner

1 Start Windows Media Player. Klik på "Funktioner" og derefter "Indstillinger ..."

2 Klik på fanen "Enhed" i "Options" vinduet.

3 Tryk på "Display" ikonet i listen over indstillinger, og klik på "Egenskaber" for at komme ind i "Egenskaber for skærm" vinduet.

4 Træk markøren i bunden af ​​skærmen for at justere den elliptiske kugle i midten af ​​skærmen. Du kan også klikke på op og ned pilene i de "horisontale pixels pr lodrette pixel" nederst på skærmen for at indstille den til det ønskede billedformat.

TIPS

  • Hvis du vil indstille billedformatet til 4: 3, justere antallet værdi til 1,33. For at indstille den til 16: 9, justere antallet værdi til 1,78.

relaterede artikler