Sådan Clean Old Windows Update-filer

December 19

Hvis du har din computer sat op til at installere Windows Updates automatisk, i sidste ende vil du akkumulerer opdatering efterslæb. Over tid er disse opdatering efterslæb hober sig op og tage en stigende mængde hukommelse. Denne artikel vil forklare, hvordan at rense gamle Windows opdaterede filer.

Instruktioner

Sådan Clean Old Windows Update-filer

1 Sådan Clean Old Windows Update-filer

Klik på Windows "Start", og vælg derefter "Computer".

2 Sådan Clean Old Windows Update-filer


Klik én gang på "Fjern eller rediger et program" i "Computer" vinduet.

3 Sådan Clean Old Windows Update-filer


Klik én gang på "Vis installerede opdateringer" under "Opgaver" på "Programmer og funktioner" vinduet.

4 Sådan Clean Old Windows Update-filer


Klik én gang på en opdatering, du vil afinstallere. Den "Installerede opdateringer" vinduet giver dig mulighed for at sortere opdateringer fra de forskellige kategorier (f.eks navn, Program, installeret på dato, etc.). Sorter efter programmet. Afinstaller de ældre opdateringer til hvert program først. På denne måde kan du sikre dig, at du ikke afinstallere noget alt nyt. Du vil være i stand til at vælge mere end ét program ad gangen for at afinstallere.

5 Sådan Clean Old Windows Update-filer


Klik én gang på "Fjern".

6 Sådan Clean Old Windows Update-filer


Klik én gang på "Ja" i pop-up advarsel vindue, hvis du er sikker på at du ønsker at afinstallere det valgte program.

7 Klik én gang på "Fortsæt", hvis Windows genererer en anden pop-up vindue beder om tilladelse til at fortsætte med at afinstallere programmet. Hvis du ikke er identificeret som en systemadministrator på computeren, skal du muligvis have en person med en systemadministrator ID indtaste hendes adgangskode. Afhængig af størrelsen af ​​filerne, og hastigheden på din computer, kan denne del af processen tager tid. Vær tålmodig.

8 Gentag denne proces for alle Windows Update filer, du ønsker at afinstallere.

9 Sådan Clean Old Windows Update-filer


Genstart computeren, når du har afinstalleret alle de ønskede filer, for at fuldføre afinstallationen. Afinstallationsprocessen vil ikke være komplet, medmindre maskinen genstartes. For at genstarte, skal du klikke én gang på knappen Windows "Start" og derefter klikke en gang på pilen nederst til højre og vælg "Genstart".

TIPS

  • Hvis du bruger Windows XP, så tjek artiklen i afsnittet Ressourcer til rådighed freeware at fjerne Windows opdatering files.Use på egen risiko.
  • Sørg for at du ikke længere har brug for den opdatering, du vil afinstallere.

relaterede artikler