Hvad skal jeg gøre, når min USB Nedbrud?

March 9

Hvis din computer eller et program går ned efter tilslutning af en enhed til en USB-port, kan en række ting er gået galt. Før du prøver at løse det problem, du har brug for at identificere, om det er den enhed, kablet, USB-porten eller USB-driveren, der har skylden. Ved at gå gennem disse grundlæggende fejlfinding teknikker, bør du være i stand til at finde årsagen og rette det selv uden at skulle tage computeren til reparation.

Genstart computeren

Blot genstarte computeren ofte eliminerer problemet, fordi det nulstiller USB-driverne og applikationssoftware. Sluk computeren, og fjern alle USB-enheder, undtagen tastaturet og musen. Tænd computeren igen, og tilslut i hver af de USB-komponenter én ad gangen. Hvis noget går ned efter tilslutte i en af ​​enhederne, skal du notere hvilken port du bruger. Du kan derefter begynde at isolere problemet at afgøre, om det er, at enheden, kablet eller USB-porten, der er årsag til styrtet.

USB-kabel og stik

Nogle gange kan en fysisk defekt eller skade på USB-kablet, kan enheden eller stikkene være årsag til et nedbrud. Undersøg komponenterne til tegn på skader såsom nedskæringer eller rifter. Kig ind i stikket og computerens USB-port til at sikre, at der ikke er støv eller andet snavs indeni. Du kan rengøre inde i stikkene med en dåse komprimeret luft. Hvis kablet er bøjet eller krympet, sætte en anden kabel, hvis du har en.

Isolering havnen eller Enhed

Hvis et program eller selve computeren går ned, når du tilslutter en enhed til en USB-port, skal du prøve en anden port eller prøve at tilslutte en anden enhed til den samme port. Hvis du har en anden computer, skal du tilslutte den samme enhed til det. Dette fortæller dig, hvis det er den enhed eller computerens USB-port, der er årsag til styrtet. Hvis du bruger en USB-hub, skal du afbryde den. Tilslut enheder direkte til en USB-port på computeren. Tilslutning for mange enheder på samme tid eller to ens enheder, såsom to iPhones eller to printere, kan være årsag til styrtet.

Geninstallation af drivere

Windows fortæller dig, hvis der er et problem med nogen af ​​de USB-drivere. Åbn Kontrolpanel, efter at klikke på knappen Windows "Start". Klik på "System og vedligeholdelse" og derefter "Enhedshåndtering". Dobbeltklik på "USB-controllere" og kigge efter en USB Root Hub element med et gult udråbstegn. Hvis du finder en, skal du højreklikke på den og vælge "Fjern. "Genstart computeren. Windows geninstallerer driveren under opstart. Hvis dette ikke løser problemet, skal du opdatere driveren.

Opdatering af drivere

For manuelt at opdatere USB-drivere i Windows skal du åbne Kontrolpanel. Klik på "System og sikkerhed", og derefter klikke på "Enhedshåndtering" placeret under "System". Indtast din administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om. Dobbeltklik på USB Root Hub element, der går ned. Klik på "Driver" fanen og derefter "Opdater driver." Indtast din administratoradgangskode igen for at gøre det muligt for Windows til at opdatere driveren. Genstart computeren og tilslutte en enhed til USB-porten.


relaterede artikler