Hvordan kan jeg tilføje musik til en Photo Slide Show?

February 6

Hvordan kan jeg tilføje musik til en Photo Slide Show?


Foto diasshow er en sjov måde at dokumentere billeder af familiebegivenheder at dele med alle. Tilføjelse af et lydspor til dit foto diasshow vil give det et mere professionelt præg, hvilket resulterer i en underholdende og meget personlig slide show. Programmer som Windows Movie Maker og Apple iMovie, gratis downloads på Windows og Apple officielle hjemmesider, giver dig mulighed for nemt at tilføje din egen musik til dit diasshow.

Instruktioner

1 Gennemse din musiksamling og vælge det spor eller spor du ønsker at inkludere i dit diasshow. Hvis du bruger iMovie, kan du gennemse dit iTunes-bibliotek i iMovie-vinduet i højre side. For Movie Maker, vælge dine numre og gemme dem på dit skrivebord som MP3-filer.

2 I iMovie, trække numre fra din iTunes-vinduet op i diasshowet tidslinjen. Lydsporet vises som en grøn linje, der løber gennem hvert foto. For Movie Maker, skal du trække sporene fra dit skrivebord til audio / musik vindue nær bunden af ​​programmet.

3 Trim dine musiknumre til at passe til længden af ​​dit diasshow. I iMovie, skal du højreklikke på den grønne linje, der repræsenterer sporet, derefter klikke og trække hver ende af vej til at starte og stoppe hvor du ønsker. Din diasshow kan ses til højre, så du kan linje spor og billeder op nøjagtigt. I Movie Maker, skal du klikke i slutningen af ​​diasshowet tidslinje, og klik derefter på "Trim" ikonet, og klip din vej til den ønskede størrelse i vinduet.

4 Klik på "Audio" ikonet i enten program til at justere fade ind og fade ud, samt den samlede mængde af din musik som ønsket. Klik på "Gem som" og navngive dit foto diasshow, og klik derefter på "Gem".