Sådan Outline i Photoshop Elements

June 29

Adobes Photoshop Elements er en trimmet-down version af den populære Photoshop-billede redigeringsprogram og er designet til at være mere budget-venlige for den gennemsnitlige forbruger. Streg kommando i Photoshop Elements kan du tegne en skitse omkring områder, genstande og lag i et billede. Når du har tegnet en kontur omkring et område, kan du bruge Photoshop Elements at redigere position, bredde, farve og andre egenskaber af omridset.

Instruktioner

1 Klik på det lag, der indeholder det objekt, du ønsker at skitsere i panelet Lag i nederste højre hjørne af vinduet Photoshop Elements.

2 Klik på "Rediger" i Photoshop Elements menulinjen, og vælg "Stroke (Outline) Selection" fra drop-down menuen.

3 Indstil skitsere egenskaber til dine specifikationer i dialogboksen boksen Streg.

4 Klik på "OK" for at tilføje omridset til dit valg.

TIPS

  • Hvis du kun ønsker at skitsere en del af et objekt eller lag, skal du klikke på et af udvælgelseskriterierne værktøjer i værktøjskassen, og bruge det til at vælge det område, du ønsker at skitsere. Hvis du bruger en af ​​marquee-værktøjer, skal du klikke på dit billede og træk markøren til at omfatte det område, du vil vælge. Hvis du bruger lasso, klikke et vilkårligt sted på kanten af ​​det område, du ønsker at vælge og trække markøren rundt i området.

relaterede artikler