Sådan Tilslut en elektrisk guitar til GarageBand

January 9

Sådan Tilslut en elektrisk guitar til GarageBand


GarageBand er et hjem lydstudie skabt af Apple til Mac som en del af iLife, en software bundle, men det er også tilgængelig for en pc'er og kan købes separat. Til brug på en Mac, den indbyggede mikrofon er den mest bekvemme indgang. Men der er mange fordele ved at forbinde en elektrisk guitar eller bas guitar direkte til programmet. For eksempel, vil du opnå en højere signal input, end hvis du bruger en konventionel forstærker og optage lyden med den indbyggede mikrofon.

Instruktioner

1 Sæt guitar USB-kablet i din el-guitar eller bas guitar og USB ende i en ledig USB-port på computeren. Du computer genkender det nye input og et vindue popper op spørger, om du ønsker at bruge input. Vælg "Ja".

2 Åbn GarageBand og klik på "Indstillinger" under "GarageBand" drop-down menuen. Vælg "Audio / MIDI" undermenuen. Fra "Audio Output" drop-down menu, vælg "Indbygget udgang." Fra "Audio Input" drop-down menu, vælg "Ukendt USB-enhed."

3 Opret en ny "rigtigt instrument" track. I vinduet "Track Info", finder rullemenuerne til "Input Source" og "Monitor". Vælg "Mono 1" for indgangskilden, og drej skærmen "On".

TIPS

  • Med skærmen indstillet til "Til", vil du være i stand til at høre dit instrument i realtid, med din computer fungerer som en forstærker. Du kan nu vælge et instrument eller effekt for din el-guitar fra menuen i "Track info" vinduet, og du vil være i stand til at spille dit instrument med den valgte effekt og registrere instrumentet i det spor, du netop har oprettet.