Sådan digitalt Restore gamle fotos

January 29

Gamle fotos er familiens arvestykker gået ned fra en generation til den næste. Selv med den bedste pleje, de undertiden bliver beskadigede, forhutlet og revet. Det er muligt at genskabe disse gamle billeder digitalt, dog, og endda gøre dem bedre end de var i nogle tilfælde. Her er hvordan.

Instruktioner

1 Scan fotos ved hjælp af en flatbed scanner eller anden scanner, der kan acceptere, hvad størrelse du har.

2 Åbne fotos med dit foto manipulation software. Du skal bruge en god fotoredigering software til denne operation, som Adobe Photoshop, Microsoft Picture It eller Printhouse. Download en shareware program med premium genoprette funktioner på Eusoftnet.com opført i afsnittet ressourcer nedenfor.

3 Beskær billeder efter behov for at passe til det formål, du har i tankerne. Der er ingen grund til at arbejde på områder af billedet, du ikke ønsker at medtage i din endelige print.

4 Reparation alle store pletter, ridser, vand mærker eller andre fejl med en maling kommando eller bruge en klon maleri eller gummi stempling værktøj. Disse værktøjer kan endda bruges til at genoprette områder af billeder, der er fuldstændigt ulæseligt eller mangler.

5 Brug en despeckle, fjerne støj eller glat kommando til at fjerne fine støvpletter over hele billedet. Dit program kan kalde denne funktion et støvfilter.

6 Juster lysstyrke, kontrast og fokus, hvis det er nødvendigt.

7 Ret farvetone. Du kan lave en sort og hvid foto ser virkelig gammel ved at anvende en sepia, eller brun tone, eller gøre det til at ligne en gammel tin-typen foto. Eksperimenter med antik og metalliske effekter, hvis dit program har dem.

8 Gem og udskriv din nye "gamle" foto.

TIPS

  • Håndtag gamle fotos med omhu. De kan være meget skrøbelig og er uerstattelige, hvis ødelagt før kopiering.

relaterede artikler