Sådan Tilslut en VHS-C Palmcorder til en computer

January 29

Sådan Tilslut en VHS-C Palmcorder til en computer


En VHS-C Palmcorder er en håndholdt videokamera, der optager analog video på kompakte VHS-C bånd. I modsætning til moderne digitale videokameraer, video fra et VHS-C Palmcorder kan ikke direkte overføres til en computer. I stedet skal du bruge en video capture enhed, som er et stykke af computer hardware, der konverterer analog video til et digitalt signal, der kan registreres af en computer. De fås som kort, der installerer direkte til computerens bundkort eller små enheder med USB.

Instruktioner

1 Installer en video capture enhed på din computer. Sørg for at installere al softwaren på den medfølgende installations-cd. Enheden kan købes i en elektronikbutik, såsom RadioShack eller Best Buy.

2 Tilslut et sæt RCA audio og video kabler til de farvekodede "Video Out" porte på din VHS-C Palmcorder.

3 Sæt den anden ende af det røde og hvide RCA lydkabler til de farvekodede indgange på et RCA lyd til 3,5 mm stereo adapter. Ligesom video capture enhed, kan du købe en af ​​disse adaptere i en elektronikbutik.

4 Tilslut det gule videokabel til "Video In" indgang på din video capture enhed. Sæt RCA lyd til 3,5 mm stereo adapter i "Input" port på computerens lydkort.

5 Tænd "VTR" mode for din VHS-C Palmcorder. Sæt VHS-C bånd du vil overføre til din computer.

6 Åbn videooptagelse program, du installerede fra video capture enhed installations-cd'en på computeren.

7 Tryk på "Play" på VHS-C Palmcorder og tryk derefter på knappen "Record" "Capture" eller at begynde at gemme en digital videofil af din VHS-C videobånd.


relaterede artikler