Er Eu3 eller Eu2 bedre?

April 2

Europa Universalis III, eller Eu3, blev udgivet i januar 2007 som en efterfølger til Europea Universalis II, eller Eu2, som oprindeligt optrådte for Windows og Mac OS X-systemer i november 2001. Begge er empire-building strategi spil, der kræver spilleren til at udnytte militære strategier og administrere økonomier, diplomati og handel for at vinde.

EU2 Oversigt

I Europa Universalis II, spillerne styre en enkelt imperium på tværs af flere århundreder, der spænder fra 1419 og Joan D'Arc til 1820 og Age of Napoleon. Undervejs skal spilleren opbygge en stærk økonomi, skabe en robust militær tilstedeværelse, fremme af videnskabelige og teknologiske udvikling, nære spirende religioner og udforske og erobre nye provinser. Derudover kan spilleren starter ud som enhver imperium, om det er Inca, den Dahomey eller kinesisk. Og i modsætning til de traditionelle strategispil, Eu2 sker i realtid, og ikke i sving.

Eu3 Oversigt

Europa Universalis III er vært for en kortere 346-års interval, men spillerne har den ekstra mulighed for at starte spillet på noget tidspunkt inden for dette tidsrum. En enorm bemærkelsesværdige forskel mellem Eu2 og Eu3 er inkorporeringen af ​​en langt mere poleret 3D-grafik motor, der forenkler gameplay, hvilket gør det lettere for nybegyndere at lære at spille. Plus, har de "brætspil" æstetik blevet erstattet med hvad Strategy Informer anmelder John Wallace beskriver som "jord, byer og hære" med en mere "økologisk føler."

historiske forskelle

Eu3 har en lidt mindre historisk element end sin forgænger. Førstnævnte er designet mere som et historisk simulator, hvor du blot foretaget mindre justeringer af faktiske historie og derefter sete begivenheder udfolde sig. Med Europa Universalis III, historiske begivenheder tage en lidt mindre forrang, så du har mere magt til at definere din nations fremtid. Drastiske tilfældige begivenheder kan forekomme fra tid til anden, men de vil ikke nødvendigvis være bundet til historien.

Yderligere Forskelle

EU3 værter mange flere lande, også de store som Ming Kina og bittesmå dem ligesom Maldiverne. Eu2 er mere mod venlige, som alle spil data lagres i let at redigere tekstfiler., Og hundredvis af mods til brugerdefinerede kampagner og landskaber er til rådighed. En sådan modding ikke er til stede på samme niveau med Europa Universalis III, men det har mange udvidelsespakker, herunder Napoleons Ambition, I Nomine, tronfølger og Divine Wind.


relaterede artikler