Hvordan man laver en Følg mig Link til Facebook

February 23

Facebook giver et online interface til at skabe widgets at tilføje til dit websted, der giver brugerne mulighed for at "Like" indhold, se Facebook kommentarer vedrørende indholdet og klik for at tilføje dig som ven på Facebook. Den badge creator interface på Facebook har muligheder for herunder statusopdateringer, billeder og dine personlige oplysninger i badge. Når badge er skabt, skal du manuelt føje indhold til dit websted.

Instruktioner

1 Gå online for at Facebook.com/badges Skriv e-mail-adresse og adgangskode i de tilsvarende tekstfelter og tryk på "Enter".

2 Klik på "Profile Badge", og klik på "Rediger Denne Badge."

3 Klik på afkrydsningsfelterne ud for de elementer, du vil medtage i linket til dit websted. For eksempel, hvis du ønsker at inkludere din seneste Facebook indlæg i linket, klik på "statusopdateringer" og derefter klikke på "Gem".

4 Klik på "Andre" fremhæve forudsat tekst og tryk på "CTRL" og "C" på samme tid.

5 Åbn HTML-dokumentet, der svarer til den side, du vil have din Facebook link skal vises på, og placere markøren hvor du ønsker det skal vises. Tryk på "CTRL" og "V" på samme tid til at indsætte linket. Indlæs side til din hjemmeside server at færdiggøre ændringerne til siden.