Sådan Tilføj flere filer til en DVD-RW

February 17

DVD-RW-diske er DVD-kompatible diske, der kan holde en målbar mængde data til opbevaring. Men disse diske er forskellige fra DVD-R'er, fordi du kan slette data, der tidligere er blevet gemt for at gøre plads til nye data eller blot gemme flere data til dine eksisterende data. Så længe du ikke overskrider opbevaring grænser, kan du tilføje flere flere filer til dem, der allerede på disken. En typisk DVD-RW kan brændes så meget som 1.000 gange.

Instruktioner

1 Indsæt disken i computerens cd-rom-drev. Vent et par sekunder for auto-play menuen til pop up.

2 Klik på indstillingen "Brænd filer til disk" i auto-play menuen. Klik på pilen i bunden af ​​det vindue, der popper op mærket "Vis formateringsindstillinger."

3 Sørg for, at "filsystem" er valgt som din formatering indstilling, så du er sikker på disken kan formateres gentagne gange. Klik på "Næste" når du har dobbelt-tjekket formateringen mulighed.

4 Kig på menuen i venstre side af vinduet for at se dine filer. Vælg de filer, du har brug for at føje til disken. Klik og træk dem ind i det store hvide rum, hvor DVD-RW-filer afholdes.

5 Tryk på "Brænd til disk" knappen for at starte brændingen. Fjern DVD-RW, når afbrænding er færdig, og disken skubbes ud. Test disken i en anden computer for at sikre, at det fungerer, og at der er adgang til de nyligt brændte filer.


relaterede artikler