Sådan Put Amatør videoer Online

December 19

Hvis du er en amatør filmskaber, eller lige er blevet goofing ud med dine venner og optage det, kan du gøre mere end bare se disse videoer på din computer. Faktisk kan du uploade dine amatør videoer til nettet og dele dem med verden. Typisk kan du sætte dine amatør videoer online uden omkostninger. Flere video deler websites er tilgængelige for dig at sende din amatør video.

Instruktioner

1 Opret en konto med en af ​​de gratis online video deler websites. Dette omfatter YouTube, Vimeo, Dailymotion, Metacafe og Revver. Typisk, skal du blot en e-mail-adresse for at oprette en konto.

2 Log ind på din online konto, hvis du ikke allerede er logget ind. Klik på knappen "Upload" for at forberede sig på at uploade dine amatør videoer. De fleste video-sharing sites har en størrelse grænse for uploadede filer, såsom 2GB grænse på YouTube i oktober 2010. Hvis din fil er for stor, vil du ikke være i stand til at uploade.

3 Vælg den første video, som du vil uploade fra din computer. Normalt kan du kun uploade én video ad gangen, men nogle af de video-sharing sites tillader dig at stå i kø andre videoer, så de vil begynde at uploade, så snart den første er færdig.

4 Navngiv din video. Afhængigt af hvilken videodeling websted, du bruger, kan du også indtaste en beskrivelse og tags til videoen. Upload varierer afhængigt af din internetforbindelse og størrelsen af ​​den video fil, du uploader. Når den er færdig upload, vil du få en afslutning meddelelse på skærmen, og et direkte link, som du kan dele med dine venner og familie.


relaterede artikler