Tutorial til Corel Paint Shop Pro

January 12

Tutorial til Corel Paint Shop Pro


Tutorials er en glimrende måde at lære software, som du ikke er bekendt med. Hop lige ind og rent faktisk bruge softwaren, efter trin for trin instruktioner, der hjælper dig på vej. Find tutorials, som lærer dig, hvordan du bruger de grundlæggende værktøjer i Paint Shop Pro, og derefter lære at bruge andre funktioner, såsom lag, fotoredigering, tekst effekter og vektorer.

Begyndelsen Tutorials

Tutorials, som lærer dig om de enkelte værktøjer i Paint Shop Pro er det bedste sted at starte. Værktøjskassen indeholder en pensel værktøj, et viskelæder værktøj, et fyld oversvømmelse værktøj (malingen spand), øjet dropper værktøj, klon pensel, billedrøret børste den former værktøjet, tegning værktøj og tekstværktøjet. Når du vælger hver af de redskaber, til optionerne afsnittet ændringer kan du angive indstillinger for den specifikke værktøj. For eksempel kan man ændre størrelsen og formen af ​​malerpenslens samt farven. Følg enkle tutorials, der forklarer disse værktøjer, såsom tutorials på Baycon koncernens hjemmeside.

Lag

Paint Shop Pro har flere paletter, som du har brug for at blive fortrolig med. Farvepaletten er let; Det viser en række farver og lader dig vælge en farve til forgrunden og baggrunden. Begyndelsen tutorials vil dække dette. Lagpaletten er en smule mere kompliceret, men meget kraftfuld. Du kan lave så mange lag, som du har brug for i din Paint Shop Pro dokument, og du kan anvende effekter og manipulere hvert lag adskilt fra de andre lag. Lær om blandingstilstande og delvis gennemsigtighed for at få endnu mere ud af laget funktioner i PSP. Micheles Paint Shop Pro Newbie site har en god lag tutorial til at hjælpe dig med at forstå denne kraftfulde funktion.

Foto effekter

Paint Shop Pro er et billedredigeringsprogram, og du kan redigere enhver slags billede, men den mest populære type billede folk ønsker at redigere, er digitale fotos. Der er specielle funktioner, der er beregnet specielt til fotos. Lær at slippe af med røde øjne, ændre farven på den ene del af billedet, tilføje specielle lyseffekter, skabe panoramabilleder, ordne billeder, der er for lyse eller for mørke, glatte eller rotere et billede eller fastsætte et gammelt foto, som har en tåre eller en stigning i det. Find et godt udvalg af foto tutorials på Corel hjemmeside.

Tekst effekter

Specielle effekter kan anvendes til mange formål og også til tekst. Gøre tekst se tredimensionelt og ligesom det er lavet af plastik, metal eller glas. Disse effekter er nemme at gøre med de værktøjer i Paint Shop Pro. Giv breve en glødende effekt, eller gøre teksten mørk og baggrunden glød. Gør det til at ligne de ord blev skåret ud af baggrunden eller fyldt med en multi-farve gradient. Skift skitse form til gøre det ligner ordene er lavet af voks, der smelter. Fyld bogstaverne i et stort overskrift med et billede, så omridset af bogstaverne fungerer som en ramme.

Vektorer

Vektorer er en speciel måde at trække glatte linjer i et billede-redigeringsprogram. Linierne har lidt håndtag, du bruger til at ændre formen af ​​linjen. Linjen kan have en skarpt hjørne eller en kurve. Vektorer gør det nemt at justere formen lidt og forårsage de figurer du tegner til at være glat. Der er mange skridt til at skabe en vektor billede; tutorials er en glimrende måde at lære denne temmelig avanceret funktion af Paint Shop Pro. Start med de tutorials på Pinoy VII hjemmeside eller søg efter "Paint Shop Pro Vector Tutorials."

Andre måder at lære

En ofte overset ressource for læring Paint Shop Pro er bøger. Nogle bøger kan være tilgængelige i dit lokale bibliotek, og mange er tilgængelige i større boghandlere og online bog sælgere. "Paint Shop Pro Photo X2 for fotografer" af Ken McMahon og "Forestil dig selv Learning Corel Paint Shop Pro X3" af Diane Koers er to eksempler. Desuden, hvis du vil have adgang til nogen, der kan svare på spørgsmål, tage en online klasse. Disse klasser har ofte et gebyr, men du kan finde det værd for kvaliteten af ​​undervisningen. En hjemmeside, der tilbyder online klasser for et mindre gebyr er LVS Online.