Hvordan man laver en skriftstørrelse Større på Microsoft Word

January 20

Hvordan man laver en skriftstørrelse Større på Microsoft Word


Hvis du bruger Microsoft Word til dine tekstbehandling behov, er der mange måder, du kan ændre skrifttypen i et dokument. For eksempel kan du ændre skrifttypen farve, typografi og skriftstørrelse. Hvis du har brug for at lave en skriftstørrelse og gøre det større i Word, det tager lidt tid til at gøre det.

Instruktioner

Word 2007

1 Åbn det Word-dokument, har den tekst, du ønsker at gøre større.

2 Brug musen til at markere den tekst, du vil skifte til en større skriftstørrelse. For at fremhæve et helt dokument, skal du holde "CTRL" og "A" på samme tid.

3 Klik på fanebladet "Hjem" placeret på Word bånd øverst på siden, og se til afsnittet "Skrifttype". Du kan ændre skrifttype og størrelse her.

4 Klik på pilen ved siden af ​​skriftstørrelse og vælge en større størrelse på listen. Du kan også skrive en brugerdefineret størrelse. Teksten vil skifte til den større skriftstørrelse du har valgt.

Word 2002 og 2003

5 Åbn Word-dokumentet, der har den skriftstørrelse, du vil ændre.

6 Fremhæv den tekst, du ønsker at skifte til en større skriftstørrelse. Hold "CTRL" og "A" på samme tid for at markere hele dokumentet.

7 Klik på fanen "Format" øverst på siden og vælg "Font" fra drop-down menuen. Den "Font" dialogboksen åbnes.

8 Vælg en større skriftstørrelse fra "Size" liste. Du kan også skrive den skriftstørrelse, du vil bruge i feltet "Størrelse".

9 Klik på "OK". Den tekst, du har valgt, vil dukke op i en større skriftstørrelse nu.


relaterede artikler