Sådan får Pro Tools til at arbejde uden Mbox

October 10

Sådan får Pro Tools til at arbejde uden Mbox


Digidesign Pro Tools er en mangfoldig lydredigering hjælpeprogram, der giver dig mulighed for at styre og simulere forskellige funktioner og effekter. Mens Digidesign s Mbox er den primære og anbefalede konsol, som du kan bruge Pro Tools, er det ikke den eneste breakout boks, der magter at programmets start. I den forstand, behøver du ikke at købe en Mbox at bruge Pro Tools. Du kan bruge en af ​​mange andre Pro Tools-kompatible konsoller på markedet, hvis du tilslutter hardwaren korrekt og installere de relevante drivere.

Instruktioner

1 Køb en Pro Tools-kompatible konsol fra en elektronik forhandler, såsom M-Audios linje af Pro Tools-kompatible konsoller (se Resources).

2 Slut Pro Tools-kompatibel konsol til din computer. Sæt den ene ende af konsollens USB-kablet i selve enheden. Sæt den anden ende af kablet til en ledig USB-port på computeren. Tilslut Pro Tools-kompatible konsol til magten, hvis det ikke er en USB-drevne model.

3 Installer Pro Tools drivere, der følger med din konsol. Fordi disse konsoller er ikke Digidesign produkter, de kræver drivere til at etablere kompatibilitet med den relevante version af Pro Tools. Indsæt driver-cd'en i computerens cd-rom-drev, og følg installationen guiden vejledningen på skærmen.

4 Start Pro Tools. Softwaren vil arbejde med din konsol, da det ville gøre med en Mbox.


relaterede artikler