Fordele & Ulemper af to lagerenheder

October 14

Fordele & Ulemper af to lagerenheder


Eksterne harddiske (EHDs) bliver billigere, mere pålidelig og fortsætte med at øge deres lagerkapacitet. Disse træk gør EHDs mere tilgængeligt for et større base af forbrugerne. Nogle computer ejere vil gå så langt som til at købe to, bare for at sikre sikkerheden af ​​deres lagrede data. Det er også muligt at installere flere interne harddiske, der kan indstilles til at spejle hinanden eller fungere som to separate harddiske.

Pro: Datasikkerhed

Der er grundlæggende to formål for at udnytte to eller flere lagerdrev. Den første er at spejle delikat information om begge drev og bruge dem begge som en massiv lagerplads. For eksempel, hvis du har at gøre med enorme mængder af data, der skal bakkes op, begge drev kan bruges blot som lagerenheder.

Pro: Opbevaring Størrelse

En anden fordel ved at bruge flere EHDs er stigningen i potentiel opbevaring størrelse. For de fleste forbrugere, dette er hovedsagelig et stridsspørgsmål, i betragtning af at der er eksterne harddiske kan holde flere terabytes værd af data. For personer engageret i data-intensive aktiviteter, ligesom videoproduktion, flere lagerenheder væsentlige fordobler potentiel lagerkapacitet. Ikke desto mindre bruger flere drev på denne måde ophæver deres anvendelse som back-ups, som oplysningerne er stadig kun registreret på ét sted.

Con: Øget tilgængelighed

En ulempe ved flere lagerenheder er, at det splitter din samling af data og gør hurtig adgang vanskeligere. Det kan blive vanskeligt at huske, hvilke data er lagret på hvilken harddisk og følgelig kan det gøre adgangen lidt mere tidskrævende. Desuden skal drevet være fysisk forbundet med computeren for at få adgang en given fil.

Ulemper: Omkostninger

Selv om lagerkapacitet på eksterne harddiske fortsætter med at stige, da de falder bekostning, er det stadig en pris alligevel. Enkeltpersoner kan spørgsmålstegn ved, om den ekstra datasikkerhed at eje to eksterne harddiske er værd at omkostningerne ved at købe to separate drev.


relaterede artikler