Sådan Clean en Magicolor printer

December 21

Nøglen til at holde noget, ser godt og arbejder på et optimalt niveau er at holde det ren inde og ud. Med et par enkle trin og grundlæggende værktøjer findes rundt om huset, kan du nemt holde en Magicolor printer --- såsom 1600W --- ser godt og kører godt.

Instruktioner

Sådan Clean en Magicolor printer

1 Sluk printeren, tage strømkablet og tag alle kabler, der kører fra printeren til computeren.

2 Sådan rengøres printeren udvendigt Brug en blød, fugtig klud til at tørre ned udenfor og en Q-tip til at rense ventilation risten.

3 For at rengøre mediefremføringsrullen, starte med at åbne topdækslet på printeren og bruge håndtaget på toppen af ​​den billeddannende patron til at trække det ud, som vil udsætte rullerne. Tør rullerne rene med en blød, tør klud. Du kan nu genindsætte den billeddannende patron og luk dækslet.

4 Sådan renses hoved vinduet print, find "Roter toner" tasten øverst på printeren. Hold knappen nede i omkring ni sekunder.

5 Åbn frontdækslet på printeren. Ved at gøre dette, vil magenta tonerpatron rotere --- ligesom det ville, når du udskifter patronen. Træk ned i håndtaget på patronen, indtil den låser og bevæger sig ud en smule, og tag patronen.

6 Luk frontdækslet, hvilket vil forårsage tonerpatronerne at rotere igen.

7 Når indikatoren lyser på toppen af ​​printeren begynder at blinke, kan du nu åbne topdækslet for at rense vinduet.

8 Igen fjerne imaging patron ved at tage fat i håndtaget på toppen af ​​den billeddannende patron til at trække det ud. Rens hovedet vinduet print --- placeret direkte under hvor den billeddannende patron sidder --- ved forsigtigt at tørre den af ​​med en blød, tør klud. Sæt imaging patron og luk dækslet.

9 Tryk på "klar" tasten placeret på toppen af ​​printeren. Dette vil medføre alle indikatorlamperne på printeren til at stoppe med at blinke, og magenta toner indikatoren lyser. Efter tonerpatroner stopper roterende, åbne frontdækslet, genindsætte magenta tonerpatron og luk frontdækslet.

TIPS

  • Arbejd hurtigt, når du har den billeddannende patron ud af printeren. Forlader patronen ud i mere end 15 minutter kan beskadige den.

relaterede artikler