Sådan Konverter en YouTube-fil fra FLV til AVI

February 7

Der er snesevis af applikationer tilgængelige til konvertering YouTube flash videoer til AVI-format til brug på en personlig medieafspiller eller anden enhed. Men mange af disse applikationer indeholder malware eller virus, der kan inficere din maskine. I stedet for at downloade software gentagne gange, indtil du finder en, der virker for dit system, kan du bruge webbaserede konvertere til universel konvertering fra hvor som helst med en internetforbindelse.

Instruktioner

Online-Konverter

1 Start to nye web browser vinduer eller faner og gå til Online-Konverter AVI hjemmeside, samt YouTube-video, du vil konvertere.

2 Kopier og indsæt webadressen på den YouTube-video i URL tekst-felt på Online-Konverter. Klik på knappen "Konverter Fil" for at få Online-Konverter downloade filen og konvertere det til AVI-format.

3 Klik på download-linket, når konverteringen er færdig. Gem den nye AVI-fil til din harddisk.

FLVTO

4 Udfør trin 1 fra det foregående afsnit.

5 Kopier og indsæt webadressen på den YouTube-video i URL tekst-felt på FLVTO. Klik på "Konverter til andre formater" valgmulighed. Klik på knappen "Næste" for at få FLVTO downloade filen.

6 Klik for at vælge "AVI" fra Medie Format drop-down boks. Klik på knappen "Næste" for at starte konverteringen.

7 Klik på download-linket, når konverteringen er færdig. Gem den nye AVI-fil til din harddisk.

VideoConvertX

8 Udfør trin 1 fra det første afsnit.

9 Kopier og indsæt webadressen på den YouTube-video i URL tekst-felt på VIdeoConvertX. Klik på Format drop-down boksen og vælg "AVI" fra listen. Indtast din e-mailadresse i den tredje tekst-felt.

10 Klik på knappen "Start" for at have VideoConvertX downloade og konvertere YouTube video til dig. Tjek e-mail du har opgivet til et download link.

11 Klik på download linket i din e-mail. Gem den nye AVI-fil til din harddisk.